Deniz Akkaya, Dilan Polat'ın oğlu hakkında çirkin sözler söyledi! Kayınvalide Şükran Polat çileden çıktı!

Deniz Akkaya, Dilan Polat'ın oğlu hakkında çirkin sözler söyledi!  Kayınvalide Şükran Polat çileden çıktı!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile aile bireyleri MASAK tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti. Tutuklu yargılanan Dilan Polat ile Engin Polat gündemden düşmüyor. Son olarak Deniz Akkaya Polat çiftinin çocuklarıyla ilgili sözler söyleyince Engin Polat'ın annesi Şükran Polat çıldırdı.

Kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırıcılık suçlarından tutuklu yargılanan Dilan ve Engin Polat gündemde geniş yer bulmaya devam ediyor. Dilan Polat'ın daha önce oğluyla yayınladığı bir video yeniden gündem oldu. Manken Deniz Akkaya ise Polat'ı sert bir dille eleştirdi.

akkayeaa.jpg

"Maşallah nasıl güzel bir gelecek bekliyor bizi, bunların doğurduğu beslediği çocuklardan" diyen Deniz Akkaya'ya jet yanıt ise babaanne Şükran Polat'tan geldi.

sukriye.jpg

"SENİN GİBİLERİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

Engin Polat'ın annesi paylaşımında "Zamanında komedyenleri çok iyi tanıdığından şimdi isimlerini yazamıyorum o kadar çok ki neyse şimdi komedinin peşindesin sen.
Küçücük çocuğun üzerinden hangi primi kasmaya çalışıyorsun. Nasıl sevgisiz bu yaşa geldiysen artık... Zamanında kendi çocuğunun bikinili fotoğraflarını paylaşarak eski kocanla davalık olmuş bir annesin sen" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN