Derz lekelerine son! Kararan fayans derzlerini 1 dakikada pırıl pırıl yapan formülü açıklıyoruz!

Derz lekelerine son! Kararan fayans derzlerini 1 dakikada pırıl pırıl yapan formülü açıklıyoruz!

Banyoda, mutfakta derz arasında oluşan lekeleri temizleyebilmek için saat harcamanıza gerek yok. Derz lekelerini tek seferde temizleyebilmek için bu yöntemi mutlaka uygulayın. Bu yöntem sayesinde derz arasında oluşan tüm lekeleri kolayca çıkarabileceksiniz. Peki, fayanstaki kurumuş derz nasıl temizlenir? Derz nasıl temizlenir? Kurumuş derz lekesi nasıl çıkar? İşte, derz aralarını bembeyaz yapan doğal yöntem...

Fayanslarda derz arasında oluşan lekeler, hoş olmayan görüntülere neden oluyor. Banyoda derz arasında oluşan lekeleri temizlemek bazen kuvvet ister.

Derz lekelerini temizleyebilmek için piyasada pek çok farklı ürün bulunuyor, fakat para ödemeden evdeki doğal malzemelerle çirkin görüntülerden kurtulmak mümkün.

derz-lekesi-nasil-temizlenir.jpg

DERZDEKİ LEKELER NASIL ÇIKAR?

Banyo derz arasındaki lekeleri temizleyebilmek için uygulanması gereken yöntemlerin başında kabartma tozu, sodyum bikarbonat ve beyaz sirke geliyor.

Lekenin bulunduğu yüzeyi derinlemesine temizleyebilmek için lekenin olduğu bölgenin üzerine ilk olarak kabartma tozunu dökün. Ardından sodyum bikarbonat serpiştirin ve beyaz sirkeyi ilave edin.

Malzemeler birleştiğinde köpürmeye başlayacak. Köpürmeye başlarken aynı zamanda lekelerin çıktığını göreceksiniz. Bu yöntem sayesinde banyo derz arasında bulunan tüm lekelerden kısa süre içerisinde arındığını göreceksiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN