Gelecek Partili Özcan: Söyledikleri doğru çıkmayan bakana güvenmeyin

Gelecek Partili Özcan: Söyledikleri doğru çıkmayan bakana güvenmeyin

Gelecek Partili Serkan Özcan, Bakan Nebati'nin "Seçim sonrasında döviz piyasasında bir ralli olmayacak, vatandaşlara sesleniyorum; oyuna gelmeyin." açıklamalarına yanıt verdi. Özcan, "Yeniden Cumhur ittifakının kazandığı bir seçimde bu ülkede Kapalıçarşı ile tabela arasında döviz kuru farkı 2 katına çıkar. Tabelada döviz 20 iken çarşıda 40 lira olur. Kimse hiçbir söylediği doğru çıkmamış bakana güvenmesin." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim sonrasında döviz kurlarında artış yaşanacağı yönündeki tahminleri için "Döviz piyasasında bir ralli olmayacak, vatandaşlara sesleniyorum; oyuna gelmeyin. Seçim sonrası adımlarla ikili fiyat mekanizması bitecek" ifadelerini kullanmıştı. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Nebati'nin açıklamalarına cevap verdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan Özcan, "Yeniden Cumhur ittifakının kazandığı bir seçimde bu ülkede Kapalıçarşı ile tabela arasında döviz kuru farkı 2 katına çıkar. Tabelada döviz 20 iken çarşıda 40 lira olur. Kimse hiçbir söylediği doğru çıkmamış bakana güvenmesin." ifadelerini kullandı.

Özcan'ın açıklamaları şöyle;

"Ülkenin Hazine Bakan’ı devlet imkanlarıyla Mersin’de seçim çalışması yaparken, bugün uluslararası medyada “Merkez Bankası KKM dönüşleri nedeniyle bankalara döviz sattırmıyor” diye haberler yapılıyor!! Daha önce yazdım tekrar söyleyeyim: hiç ihtimal vermiyorum ama yeniden Cumhur ittifakının kazandığı bir seçimde bu ülkede Kapalıçarşı ile tabela arasında döviz kuru farkı 2 katına çıkar! Tabelada döviz 20 iken çarşıda 40 lira olur! Kimse hiçbir söylediği doğru çıkmamış Bakan’a güvenmesin!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN