Dilan Polat'ı çıldırtacak itiraf! Türkücü Nihat Doğan açıkladı! "En yakını arabasını kurşunlatmak istedi!"

Ünlü türkücü Nihat Doğan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Ünlü isim, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında şoke eden bir açıklamada bulundu. Doğan'ın söylediklerini programın sunucuları hayretler içerisinde dinledi.

Sivri çıkışlarıyla bilinen türkücü Nihat Doğan TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan 2. Sayfa programına konuk oldu. Nihat Doğan da 2021 yıllında güzellik merkezi sektörüne girmiş fakat kısa süre sonra zarar uğrayıp kapatmıştı.

Nihat Doğan, 5 Kasım tarihinden bu yana "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından tutuklu olan Dilan Polat ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

nihat.jpg

"DİLAN POLAT'IN ARABASINI KURŞUNLATACAĞIM"

Doğan, "Dilan ile can ciğer kuzu sarması olup, arabasını kurşunlatmak isteyenler vardı. Bire bir şahit oldum. İşte o kişi diyor ki 'Benim hesaplarım kapatıldı. Öğrendim Dilan Polat'mış yapan. Ben de Dilan'ın arabasını kurşunlatmak istiyorum' Sonra bakıyorum aradan birkaç gün geçiyor Dilan ile yeniden can ciğer kuzu sarması olmuşlar." diyerek geçmişte şahit olduğu bir olayı anlattı.

Ünlü türkücünün anlattıkları karşısında dinleyenler büyük şok yaşadı. Doğan'ın bu sözleri ise sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu.

"50 TANE FİLM FIRILDAK VAR İŞİN İÇİNDE"

Öte yandan Nihan Doğan, 2021 yılında 5 milyon lira harcayıp görkemli bir törenle güzellik merkezi açmış ve sonrasında zarara uğradığı için kapatmıştı. Doğan, marka sahibi Sevim Alan'la davalık olmuştu. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti. Doğan, aylar sonra zarar ettiği güzellik merkezi ve sektör hakkında dikkat çeken itiraflarda bulundu. "50 tane film fırıldak var işin içinde" diyen Doğan bu sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN