Dilan Polat'ın kayınpederi Nez Demir'in üzerine yürümüş! O kavga görüntüleri herkesi dumur etti

Dilan Polat ile alakalı yaşananlar gündemden düşmüyor. Son olarak Dilan Polat’ın kayınbabası Sezgin Polat’ın Nez Demir’e saldırdığı videoların ortaya çıkması görenleri resmen şaşkına çevirdi. O anlar direkt olarak Nez Demir tarafından sosyal medya kullanıcıları ile paylaşıldı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Geçtiğimiz haftalarda kara para aklama ve vergi kaçırma iddiasıyla gözaltına alınan Dilan Polat, o dönem yıllar önce arkadaşlık ve ortaklık yaptığı Nez Demir ile yeniden gündeme geldi. Yaşanan bu yasadışı olayların içerisinde Nez Demir’in de olduğu iddia edilirken geçtiğimiz günlerde Nez Demir’in eski eniştesi Ömer Turgut, bir televizyon kanalına çıkarak bazı iddialar öne sürmüştü. İddialar dahilinde Dilan Polat ve Nez Demir’in yalandan kavga ettiklerini söylenirken Nez Demir, sosyal medya hesabından kavganın görüntülerini paylaştı.

yeni-proje-17.jpg

KENDİ ELLERİ İLE İFŞA ETTİ

Nez Demir, Hakkında ortaya atılan iddialara dayanamayarak, Dilan Polat ile arasında geçen kavganın gerçek olduğunu kanıtlamak adına yıllar önce Sezgin Polat ile çıkan kavgalarının görüntülerini ifşa etti. Yayınlanan videoda Dilan Polat’ın kayınbabası Sezgin Polat’ın ve Nez Demir’in karşılıklı atıştıkları görülürken aynı video karesinde Nez Demir’in eski eniştesi Ömer Turgut’ta yer alıyor.

yeni-proje-18.jpg

DAHA ÖNCE DE O İSMİ İFŞA ETMİŞTİ

Nez Demir, Bu olaydan önce de alp kılıç isimli bir kişiyi daha ifşa etmişti. Ayrıca eski eniştesi Ömer Turgut’un o yıllarda Engin Polat’la uğraşmak istediğini ve bunun için Dilan Polat’la ortaklık kurduğu şirketi kendi üstüne almak istediğini ve bunun için adımlar attığını söyledi.

yeni-proje-19.jpg

Nezle emir söylediklerini kanıtlamak amacıyla Dilan Polat’ın kayınbabası Sezgin Polat ve eski eniştesi Ömer Turgut’un kavgasını sosyal medya hesabından paylaştı. "Eski enişte şirkette usulsüzlük varsa neden üstüne almak istedin?" yazarak eski eniştesinin iddialarını yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN