“Dilber” patladı gitti… Şarkıcı Sincanlı Erkal’dan ünlü zammı geldi! Düğünde şarkı söylemenin ücreti bakın ne kadar oldu?

“Dilber” patladı gitti… Şarkıcı Sincanlı Erkal’dan ünlü zammı geldi! Düğünde şarkı söylemenin ücreti bakın ne kadar oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan İnci Taneleri dizisi gündemde yer almaya devam ediyor. Gündemden düşmeyen “ Dilber” şarkısı bu kez de sazcısı Sincanlı Erkal’la gündeme geldi. Sincanlı Erkal düğün tarifelerini de bir anda yükseltti. İşte tüm detaylar…

Bir süredir gündemden düşmeyen İnci Taneleri dizisi Her gün farklı bir konu ile ekrana taşınıyor. Dizinin fragmanı ile birlikte patlayan “ Dilber” şarkısı Türkiye'nin dört bir yanında dinleniyor. Dizinin oyuncuları, dansı, şarkısı gündemde yer almaya devam ederken bu kez de şarkının sazcısı Sincanlı Erkal gündeme bomba gibi düştü. Şarkı patlamadan önce düğünlerde aldığı ücretle şimdi istedi ücret arasındaki fark sosyal medyanın gündemine taşındı. İşte tüm detaylar…

SİNCANLI ERKAL’DAN ÜNLÜ ZAMMI

Ekranlarda yayınlanması için gün sayan İnci Taneleri dizisi daha ekrana gelmeden gündemin en çok tartışılan konuları arasında yer almaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Selma Ergeç gibi isimler yer alıyor.

sincanli-erkal.jpg

Dizide yaptığı dans ile gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü, aldığı dans eğitimleri ile ülke gündeminde en çok tartışılan isimler arasında yer aldı. Dizide dikkat çeken bir diğer Detay ise “ Dilber” şarkısı oldu. Şarkının savcısı olarak bilinen Sincanlı Erkal'ın diziden önce düğünlerde 4000 TL'ye şarkı söylediği söylenirken sosyal medyada yer alan ifadeler doğrultusunda şimdilerde tarifenin 300 bin TL'ye kadar yükseldiği konuşuluyor.



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN