Disney Plus'ın abone sayısı belli oldu

Disney Plus'ın abone sayısı belli oldu

Türkiye pazarına iki ay önce giren Disney Plus, beklediği ilgili almaya başlamış gibi görünüyor. Çok sayıda ünlü isimle reklam kampanyaları düzenleyen şirket bu yatırımının meyvelerini abone sayısıyla toplamaya başladı.

Netflix ve Amazon Prime gibi video akış platformlarına rakip olan ve kampanyalarından yapımlarına kadar her alanda güçlü iddiasını ortaya koyan Disney Plus, iki ay önce Türkiye pazarına girdi.

Türkiye'de kısa sürede kuvvetli bir takipçi kitlesi edinen platform, dünya genelinde de rakiplerini sarsmaya devam ediyor.

Disney Plus'un abone sayısı

Son olarak platformun kısa sürede elde ettiği abone sayısı dikkatleri üzerine çekti. Bu kadar az zamanda bu kadar çok takipçi sayısı elde etmesi güçlü reklam kampanyalarının sonuç verdiğini gösterdi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre platform, bu süreçte önemli yapımlarla abonelerin karşısına çıkarken, diğer taraftan ülkemizin sevilen oyuncularıyla da yeni projeler için anlaşmaya devam ediyor.

Son olarak hizmetin bu süreçte Türkiye’de ne kadar aboneye ulaştığı ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN