Disney Plus'ın 'Ru' dizisine sürpriz isim

Disney Plus'ın 'Ru' dizisine sürpriz isim

Son zamanlarda Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisindeki rolüyle adından söz ettiren oyuncu Zafer Algöz, Disney Plus'ın 'Ru' isimli dizisinde de Tümsek karakterini canlandıracak.

Disney Plus, 14 Haziran'da film ve dizi sektörüne giriş yapmak için günleri sayıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Fatih Aksoy’un patronu olduğu Medyapım'ın da platforma iki dizi birden hazırladığı ortaya çıktı. Bu projelerden biri "Ru", diğeri ise "Numen"…

Meryem Uzerli 'Ru' dizisinde başrol oynayacak. Dizide hayallerinin peşinden gidip Urla'da RU adlı restoranı açan Reyan rolüne hayat verecek olan Uzerli’ye 'Uzer' karakteriyle Mert Yazıcıoğlu'nun eşlik etmesi gündemdeydi. Ancak çekimlerin gecikince Yazıcıoğlu başka işlerinin zamanlamasıyla çakıştığı için projeden ayrılmak zorunda kaldı. Şimdi karakter için yeni oyuncu görüşmeleri yapılıyor.

zafer-algoz-6607.jpg

Zafer Algöz'ün de, dizide Tümsek karakterini canlandıracağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN