Ünlü şarkıcı Instagram'dan yasak gelince küplere bindi: Sansürcülere biat ediyorum

Ünlü şarkıcı Instagram'dan yasak gelince küplere bindi: Sansürcülere biat ediyorum

Ünlü şarkıcı Madonna'nın Instagram'da canlı yayın yapması, müstehcen görüntüler paylaşarak platformun kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yasaklandı. Madonna, "Sansürcülere biat ediyorum" sözleriyle yasağa tepki gösterdi.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Madonna'ya, Instagram kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle platformdan canlı yayın yasağı geldi. Ünlü şarkıcı, Instagram’daki 18 milyon takipçisine yasağı açıklarken, “Çok garipler. Yasağı devreye koyarken neden bana bir gerekçe sunmuyorlar? Neden hakkımda bu kadar gizemli davranıyorlar? Bunlar bilgisayarın içindeki bürokrasi gibiler. Sansürcülere biat ediyorum” diyerek tepki gösterdi.

Platform, geçen yıl da şarkıcının paylaştığı çıplak fotoğrafları silmişti. Madonna, Instagram hesabında 'topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle' kaldırılan fotoğraflarını düzenledikten sonra yeniden yüklemiş, Instagram'ı cinsiyetçi politikalara sahip olmakla suçlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN