Tırnakları gündem olan Uraz Kaygılaroğlu, neden oje sürdü?

Tırnakları gündem olan Uraz Kaygılaroğlu, neden oje sürdü?

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin galasında ve katıldığı bir Youtube programında tırnaklarında siyah oje olması tepki çekmişti. Kaygılaroğlu'nun, Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızı Ada'nın isteği üzerine oje sürdüğü öğrenildi.

Erşan Kuneri dizisinin galasına ve 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına siyah ojeli tırnaklarıyla katılan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada çok konuşulmuştu. 'Gençleri eşcinselliğe özendiriyor' gibi eleştirilere maruz kalan Kaygılaroğlu'nun neden oje sürdüğünü gazeteci Arif Hür açıkladı.

1653079434-27b7cd.jpg

Arif Hür, şu ifadeleri kullandı:

"Son dönemin dikkat çeken oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu, tırnakları oje sürdüğü için sevenlerini ikiye böldü. Kaygılaroğlu'nun oje sürmesine saygı duyanlar kadar eleştirenlerde oldu. Kaygılaroğlu'nun, gençleri eşcinselliğe özendirebileceği öne sürüldü. Ama işin aslı bambaşka çıktı...Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızı Ada'nın isteği üzerine oje sürmüş.

1653079435-f43c3d-001.jpg

OJE SÜRMENİN BEŞ BİN YILLIK TARİHİ VARMIŞ

Instagram'da 3 milyona yakın takipçisi bulunan Kaygılaroğlu'nun tek amacı kızını mutlu edebilmekmiş. Bu gerçek ortaya çıktıktan sonra Kaygılaroğlu'na yönelik eleştirilerin dozunun azalacağını düşünüyorum. Bu arada Mic.com'un araştırmasına göre erkeklerde oje sürme olayı yeni değil, beş bin yıllık tarihi varmış. İsa'dan önce 3200 yılından kalma tabutlar incelendiğinde erkeklerin oje sürdüğü ortaya çıktı. Çin'de ve Mısır'da üst sınıflar cins ayrımına bakmaksızın oje sürerlermiş. Geçtiğimiz yıllarda da Brad Pitt, Johnny Depp, Harry Styles, Kurt Cobain ve Vic Mensa gibi yıldızlarda tırnaklarına oje sürmüşlerdi..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN