Tepki yağmıştı! Atilla Taş Karadenizlilerden özür diledi: Kızımı Trabzon'a gelin verdim

Tepki yağmıştı! Atilla Taş Karadenizlilerden özür diledi: Kızımı Trabzon'a gelin verdim

Sosyal medyada Karadenizliler hakkında kullandığı ifadeler sebebiyle birçok tepkiyle karşılaşan Atilla Taş, bir açıklama yaparak tüm Karadenizlilerden özür diledi. Taş, "Kızımı Trabzon’a gelin vermiş biriyim" diye ekledi.

Şarkıcı Atilla Taş, sosyal medyada bir sohbet odasında Karadenizliler hakkında kullandığı ifadeler sebebiyle tepki yağmuruna tutuldu. Bunun üzerine şarkıcı, Karadenizlilerden özür diledi.

Atilla Taş'ın kayıtta yer alan ifadeleri şu şekilde:

"Hayır, bir Karadenizlinin bilmediği ... yok. Her şeyi onlar biliyor. En iyisini biliyorlar, en doğrusunu biliyorlar. Uşağım sen hiçbir ... bilmiyorsun ben hepsini biliyorum da. Para onlarda da, espri onlarda da, her ... onlarda da... Sevmiyorum da. Bu Karadenizlilerden bıktık."

'KIZIMI TRABZON'A GELİN VERMİŞ BİRİYİM'

Gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından özür dileyen Atilla Taş, şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar arkasını önünü dinlemeden art niyetle cımbızlanmış sohbet kaydında orda Karadenizli yakın arkadaşıma yaptığım şaka yollu söylem haddini aşmıştır. Amasız fakatsız tüm Karadenizlilerden özür diliyorum. Kaldı ki kızımı Trabzon’a gelin vermiş biriyim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN