Apar topar evlenen Aslı Enver'den 2. sürpriz! 5 aylık hamileydi

Apar topar evlenen Aslı Enver'den 2. sürpriz! 5 aylık hamileydi

Berkin Gökberk ile evlenen Aslı Enver, hamileliği nedeniyle setlere ara vermişti. Hamile olduğu için saçlarını boyamayan Enver'in son halini görenler ise şaşırmıştı. Enver'den müjdeli haber geldi. Çocuğunun cinsiyeti belli oldu.

Hamile olduğu için apar topar evlenen Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Çocuğunu doğurmak için gün sayan Enver, doğum için setlere de ara vermişti. Evlendikten sonra kameralardan uzak evliliğini sürdüren Enver, beyaz saçlarıyla da dikkat çekmişti.

asli.jpg

APAR TOPAR EVLENMİŞTİ

Murat Boz ile olan ilişkisine son verip ani bir kararla İş İnsanı Berkin Gökberk'le evlenen Aslı Enver'in hamile olduğu için nikah masasına oturduğu iddia edilmişti.

aslienver.jpg

DOĞUM İÇİN GÜN SAYIYORDU

Hamileliğini bir süre saklayan ünlü oyuncu, daha sonra hamile olduğunu açıklamıştı. Geçen günlerde kameralara görüntülenen 4,5 aylık hamile Enver, çocuğunun cinsiyetinin hala belli olmadığını söylemişti.

enverk.jpg

CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Berkin Gökberk-Aslı Enver çiftinin bir kızı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN