Doktorlar kulağından çıkanı görünce şaşkına döndü! Dünyanın en zehirli örümceğini doktorlar bile beklemiyordu...

Doktorlar kulağından çıkanı görünce şaşkına döndü! Dünyanın en zehirli örümceğini doktorlar bile beklemiyordu...

ABD Missouri eyaletinde meydana gelen olay herkesi şaşkına çevirdi. Susie Torres adlı genç kadın, kulağında başlayan dayanılmaz kaşıntıdan sonra çareyi doktora gitmekte buldu. Ancak doktora gittiğinde duyduklarıyla hayrete düştü. Kadının kulağına örümcek girmişti ve bu örümcek dünyanın en zehirli örümceklerinden biriydi...

ABD Kansas'ta yaşayan Susie Torres isimli kadın, gece uyurken kulağında bir hareketlilik hissetti fakat buna pek aldırış etmedi. Sabah uyandığı zaman ise kulağı deli gibi kaşınıyordu.

DAYANAMAYACAK NOKTAYA GELİNCE DOKTORA BAŞVURDU

Kulağındaki kaşıntıya dayanamayan kadın çareyi doktora gitmekte buldu. Doktorun yaptığı muayene sonrası duyduklarına ise inanamadı.

Yapılan kontroller kadının kulağına örümcek girdiğini ortaya çıkardı. Doktor acil olarak kadını operasyona almaya karar verdi.

kulağına örümcek giren kadın

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ ÖRÜMCEĞİ

Doktor operasyonu başarılı şekilde tamamlayarak örümceği kadının kulağından çıkardı. Ancak kadının kulağına giren örümceğin türü herkesi şaşkına çevirdi. Çünkü kadının kulağına giren örümcek, dünyadaki en zehirli örümcek türlerinden birisiydi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN