Doya Doya Moda Gamze Taşkın diskalifiye mi oldu? Kısmetse Olur yarışmacısına şok!

Doya Doya Moda Gamze Taşkın diskalifiye mi oldu? Kısmetse Olur yarışmacısına şok!

Doya Doya Moda programında yaşanan tartışma herkesi şaşırttı. Yarışmacı Gamze Taşkın ile jüri Gülşah Saraçoğlu arasında yaşanan tartışmanın ardından Gamze Taşkın'ın programı terk etmesi akıllara "Gamze programdan ayrıldı mı?" sorusunu getirdi.

Bir zamanların sevilen programı Kısmetse Olur'dan keskin diliyle tanıdığımız yarışmacı Gamze Taşkın, şimdilerde Doya Doya Moda programında tarzını sergiliyor. Yaşadığı değişimle herkesi şaşırtan Gamze, programda gergin anların yaşanmasına neden oluyor.

Programdaki diğer yarışmacılar Esra ve Zeynep'le tartışan Gamze, Esra'nın "Gamze konuşamıyor zaten, ben anlatayım" sözünden sonra çileden çıktı.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NU ÇILDIRTTI

Yarışmacılar arasında ki gerilimin artması üzerine araya giren Saraçoğlu, “Bak biz küçükken okulda bizim bir şeyi öğrenmemizi isteyen öğretmenlerimiz bize aynı şeyi 5 sayfa yazdırırdı. Sana ödev veriyorum, yarın bakacağım” dedi.

Saraçoğlu'nun sözleri üstüne Gamze'nin gerginliği artınca, Gülşah Saraçoğlu kendisini konuşturmayan Gamze'ye "Bu ne saygısızlık?" diyerek tepki gösterdi.

 doya doya moda gamze diskalifiye mi oldu

YARIŞMAYI BIRAKTI!

Saraçoğlu'na karşılık olarak saygısızlık yapmadığını belirten Gamze'ye, Gülşah Saraçoğlu "Haddini bil, hiçbir şeyi bilmiyorsun bari haddi bil" deyince Gamze isimliğini çıkartarak Gülşah Saraçoğlu'na verdi ve stüdyodan ayrıldı.

Gamze'nin arkasından "Güle güle" diyen Gülşah Saraçoğlu, yönetmenin izniyle stüdyodan ayrıldı ve toplantı yapıldı. Yapılan toplantının ardından Gamze'nin diskalifiye olmasına karar verildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN