2. kez evlenen Merve Boluğur'dan şaşırtan karar! Düğüne saatler kala bakın ne yaptı?

2. kez evlenen Merve Boluğur'dan şaşırtan karar! Düğüne saatler kala bakın ne yaptı?

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, bugün DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Gelinliği ile fotoğraf paylaşan Boluğur, herkesin ağzını açıkta bıraktı. Güzelliği ile dikkat çeken Boluğur'un gelinliği de sosyal medyada TT oldu. Ünlü oyuncu düğüne saatler kala ise öyle bir şey yaptı ki görenler şaşkınlığa uğradı. İşte Merve Boluğur- Mert Aydın düğününe ilişkin detaylar.

2015 yılında Murat Dalkılıç ile evlenen Merve Boluğur 2017 yılında boşanmıştı. Başarılı oyuncu 5 yıl sonra tekrardan nikah masasına oturdu. DJ Mert Aydın ile evlenme kararı alan Boluğur, gelinliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Boluğur, "Evet" demesine saatler kala Instagram hesabından da şaşırtan bir hamle yaptı. İşte detaylar.

MERVE BOLUĞUR'UN GELİNLİĞİ OLAY OLDU

Şarkıcı Murat Dalkılıç'tan olaylı bir şekilde boşanan Merve Boluğur, 5 yıl sonra aradığı aşkı buldu. Güzel oyuncu 2. defa nikah masasına oturma kararı aldı.

merve-bolugur-gelinligini-gosterdi-gfgzrivt.jpg

DJ Mert Aydın ile evlenecek olan Merve Boluğur sosyal medya hesabından gelinlik fotoğraflarını paylaştı.

merve-bolugur-dan-nikaha-saatler-kala-flas-hamle-h24318-ebc61.jpg

Ünlü oyuncunun gelinliğini gören sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı bu yıl evlenen ünlüler arasındaki en şık gelinliğin Boluğur'a ait olduğunu yazdı.

feepddmwqaabxsp.jpg

Gelinliği görenler, "Yılın en güzel gelinliği" "Sonunda düzgün bir gelinlik gördük" gibi paylaşımlar yaptı.

feerzndxoai4spe.jpg

SOYADI HAMLESİ

Merve Boluğur'un gelinliği beğeni yağmuruna tutulurken, güzel oyuncu düğününe saatler kala sosyal medya hesabından soyadını değişti.

merve.jpg

Boluğur olan soyadına Aydın soyadını ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN