Ebru Şallı kaybettiği oğlu Pars'ın eşyalarını depremzedelere bağışladı

Ebru Şallı kaybettiği oğlu Pars'ın eşyalarını depremzedelere bağışladı

Manken Ebru Şallı, 3 yıl önce kanser nedeniyle hayatını kaybeden oğlu Pars'ın eşyalarını Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere bağışladığını söyledi. Depreme kadar oğlunun odasına 3 yıldır giremediğini anlatırken gözyaşlarına boğulan Şallı, "Deprem bölgesindeki beş erkek çocuklu bir aileye ulaştım ve Pars'ın oyun bilgisayarından, çorabına kadar her şey tek tek güzelce paketledim. Hem ağladım hem yaptım." diye konuştu.

Manken Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden olan oğlu Pars, 3 yıl önce 9 yaşındayken lenfoma kanserinden yaşamını yitirmişti. Geçtiğimiz gün İstinye'de görüntülenen Şallı, 2020 yılından bu yana oğlunun odasına giremediğini belirtti.

Takvim'in haberine göre Ebru Şallı, röportajda "Enkaz altında can veren kızının elini bırakmayan o babanın görüntüsü hiç gözümün önünden gitmiyor. Herkes dışarıdan ahkam kesiyor konuşuyor, anlatıyor ama o adamı kimse anlayamaz." dedi.

"HEM AĞLADIM HEM YAPTIM..."

Pars'ın odasına vefatından sonra hiç girmemiştim. Hastane süreci olduğu için her şeyi çok yeni duruyordu. Pars'ın eşyalarını güzel bir yere ulaştırmak istiyordum ve ben bunu başardım. Deprem bölgesindeki beş erkek çocuklu bir aileye ulaştım ve Pars'ın oyun bilgisayarından, çorabına kadar her şey tek tek güzelce paketledim. Hem ağladım hem yaptım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN