Emekli promosyonu için 2023'ü bekleyenlere müjde! Yapı Kredi sonunda vanayı açtı: O tutara kadar şak diye hesaplara geçecek!

Emekli promosyonu için 2023'ü bekleyenlere müjde! Yapı Kredi sonunda vanayı açtı: O tutara kadar şak diye hesaplara geçecek!

YAPI KREDİ EMEKLİLER İÇİN PROMOSYON AÇIKLAMASI YAPTI! OCAK 2023 YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYON

Yapı kredinin paylaşmış olduğu bilgilendirme doğrultusunda emekliler için verilen promosyonlar merak edilenler ve ilgilenenler için paylaşıldı.

yapi kredi

Emeklilerin üç yıl süreyle aynı bankadan yapmış almış oldukları ödemeye dair taahhüt veren emekliler, maaş aralıklarına göre seyri değişen miktarlarda promosyon alabilecekler. Bu doğrultuda, yeni yılla beraber hangi bankanın ne kadar promosyon vereceği merak konusu. Yapı Kredi tarafından iletilen bilgiler ışığında emekliler için promosyonlar bekleyenlerle paylaşıldı.

YAPI KREDİ TARAFINDAN PAYLAŞILAN PROMOSYON NE KADAR?

Yapı Kredi'nin yaptığı açıklamalar doğrultusunda, maaşını üç yıl süre boyunca Yapı Krediden alacağına dair taahhüt gösteren emekliler, 4.200 TL'den başlayan ödeneklerini alabilecekler. Bahsedilen bu emekli promosyonları, maaş arttığı takdirde 7000 TL'ye kadar çıkılacağı ifade edildi.

guncel ocak 2023 emekli promosyon yapi kredi

3.500 TL Altında Maaş Alan Emekliler İçin: 4.200 TL

3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlar Emekliler için: 4.900 TL

7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alan Emekliler İçin: 6.300 TL

10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alan Emekliler İçin : 7.000 TL

Yapı Kredi'nin sunmuş olduğu kampanyadan faydalanmak isteyen emekliler, Yapı Kredi'nin resmi sitelerinden başvuru sağlayabilirler. Yapılan promosyonlara ilişkin detaylara, Yapı Kredi'nin internet sitesinden erişim sağlayabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN