Emeklilerin gözü fal taşı gibi açılacak! Tamı tamına 8 bin TL ek ödeme kesinleşti: Bir kereliğe mahsus verilecek

Emeklilerin gözü fal taşı gibi açılacak! Tamı tamına 8 bin TL ek ödeme kesinleşti: Bir kereliğe mahsus verilecek

13,5 milyon emekliye tam 8.000 TL ek ödeme yapılacak ve başvurusu yapılan emekliler hemen ödemenin alınmasını sağlayabilecektir.

13,5 milyon emekliye tam 8.000 TL ek ödeme yapılacak ve başvurusu yapılan emekliler hemen ödemenin alınmasını sağlayabilecektir.

13,5 MİLYON EMEKLİYE 8000 TL ÖDEME YAPILACAK! EMEKLİYE YILIN EN BÜYÜK SÜRPRİZİ AZ ÖNCE AÇIKLANDI

Emekliler için yılın en büyük sürprizi geldi. 13,5 milyon emekli için tam tamına 8.000 TL ek ödeme yapılacak. Başvurusunu yapan emekliler ise hemen ödemeyi alabilecek. Bankalar arasındaki rekabet devam ederken, emekli promosyonları Ocak ayında da devam ediyor. Ocak ayında emekli promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler, seçtikleri bankaya maaş hesabını taşıyan emekliler, 8.000 TL'ye kadar ek ödeme alabilecek. Emekliler, koşulsuz ve şartsız olarak ek ödemeden yararlanabilecek. En yüksek promosyonu veren banka hangisi? Emekliye 8.000 TL ek ödeme detayları ise haberimizde. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen refah payı ile birlikte 2023 yılı emekli maaş zammı yüzde 30 oranına çıktı. Bu, Temmuz ayından beri bankalar arasında devam eden emekli promosyon rekabetini bir kez daha alevlendirdi. Ocak ayı itibariyle emeklilere verilen promosyon ücretlerine zam geldi ve bankalar artık daha yüksek promosyon ödemeleri yapıyor. Başvuru yapan emekliler binlerce liralık ödemeden yararlanma şansı buluyor. Emekliye ne kadar promosyon var? Hangi banka emekliye 8 bin TL promosyon veriyor? Bu soruların yanıtları haberimizde.

konut

TEB’DEN MİLYONLARCA EMEKLİYE BİNLERCE LİRA ÖDEME

Türkiye Ekonomi Bankası, 2023 yılında emeklilere ödeme yapmak için rekor seviyede promosyon ödemesi yapıyor. SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşma ile birlikte, emekli maaş promosyonları 3000 TL ile 8000 TL arasında değişebilirken, en yüksek promosyon TEB tarafından veriliyor. Ancak, Şubat ayında emekli promosyon ücretlerinin değişebileceği tahmin ediliyor. Çünkü, Şubat ayından itibaren emekli sayısı 13.5 milyondan 16 milyona yakın bir rakama ulaşacak. EYT'lilerin de emekli olmasıyla birlikte emekli sayısı artarken, bankalar da milyonlarca kişiyi bünyesine katmak için yeni bir rekabete girecekler.

20.000 TL'YE KADAR YÜKSELMESİ BEKLENİYOR

Şubat ayında EYT'li olan milyonlarca kişinin emeklilik dilekçesi vermesi bekleniyor. Bu durumda, bankalar yeni promosyon ücretlerini belirlemeye başlayacak. Gelen ilk bilgilere göre, bankalar EYT'lilerin emekli olması sonucu daha yüksek oranda promosyon ödemelerini yapabilecek. Şu anda, 3000 TL ve  8000 TL arasında değişen promosyon ücretleri, Şubat ayının başlangıcıyla birlikte 20.000 TL'ye kadar yükselebilir. Ancak, bankaların 20.000 TL promosyon vermeleri durumunda, taahhüt süresini değiştirmeleri de beklenir. Bu rakamlar şimdilik kesin değil ancak geri sayım 1 Şubat 2023 tarihinde başladı ve bankaların peş peşe promosyon ücretlerini açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN