Eşinden boşanmıştı! Selin Ciğerci kızını da alıp ülkeyi terk ediyor!Bakın artık nerede yaşayacak

Eşinden boşanmıştı! Selin Ciğerci kızını da alıp ülkeyi terk ediyor!Bakın artık nerede yaşayacak

Eski futbolcu Gökhan Çıra ile evliyken taşıyıcı anne aracılığıyla bir bebeği evlat edinen ünlü fenomen Selin Ciğerci Türkiye'yi terk edeceğini açıkladı. Ciğerci bakın artık nerde yaşayacak.

2019 yılında eski futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen ancak iki yıl sonra olaylı bir şekilde Çıra'dan boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Türkiye'yi terk edeceğini açıkladı. Ünlü fenomen bakın artık nerede yaşayacak.

Gökhan Çıra ile iki yıl evli klarak 2021 yılında Çıra'dan boşanan ve son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü fenomen Selin Ciğerci, Türkiye'yi terk ediyor. Ciğerci, yeni adresini de resmen açıkladı.

Gökhan Çıra ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne aracılığıyla bir bebeği evlat edinen ve son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci, Türkiye'yi terk edeceğini duyurdu.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Evlat edindiği kızına Saadet Selenay adını koyan Selin Ciğerci, "Haftaya Amerika'ya yerleşiyorum. Burada konuşup dursunlar. İşimi ve kızımı orada büyüteceğim. Huzurluyum. Herkes iyi ve mutlu olsun. Ben de dedikodu yok, sadece işim var" açıklamasında bulundu.

Hayatına Miami'de devam edeceğini açıklayarak "Biz bu ülkeye para sokuyoruz. Kıymetimizi bilsinler. İşimizle kafaya yemişiz. Alışverişe değil fuara giderken, beni yakaladınız. Miami'de ev aldım. Yılbaşından sonra taşınacağım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN