Esra Erol'da canlı yayınında büyük kavuşma! İzleyenlerin yüreği kaldırmadı! 3 yaşındayken bahçeye bırakılmış...

Esra Erol'da canlı yayınında büyük kavuşma! İzleyenlerin yüreği kaldırmadı! 3 yaşındayken bahçeye bırakılmış...

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da bugün büyük bir kavuşmaya ev sahipliği yaptı. Programa başvuran 24 yaşındaki Fatma Çay, 2003 yılında kız kardeşinin annesi tarafından köyde bir evin bahçesine bırakıldığını söyleyerek Erol'dan yardım istedi. Ekibin başarısı sonucunda genç kız yıllar sonra hem ablasına hem de babasına kavuştu. O anları izleyenler hayli duygulandı...

ATV'nin reyting rekortmeni programı Esra Erol'da işlediği konularla sık sık gündeme geliyor. Esra Erol'un sunduğu programda bugün büyük bir kavuşma yaşandı. Fatma Çay, 2003 yılında kız kardeşi Aleyna Yılmazer’in annesi Sevgi Yılmazer tarafından Düzce Koçyazı köyünde bir evin bahçesine bırakıldığını söylemiş ve Esra Erol'da ekibinden yardım talep etmişti.

esr-001.jpg

"İÇİMDE ÇOK BÜYÜK BİR YANGIN VAR"

Yıllardır kardeşini arayan Fatma Çay, “İçimde çok büyük bir yangın var. İnsan görmediği birini de özleyebiliyormuş. Bana umut olun” diyerek duygularını ifade etmişti. Esra Erol, Aleyna Yılmazer olarak bildikleri kız kardeşinin adının aslında Selin Yıldırım olduğunu söyleyerek, gelişmeleri paylaştı.

esg-001.jpg

GÖZYAŞLARI İÇİNDE KAVUŞTULAR

Esra Erol'da ekibi tarafından bulunan kız kardeş stüdyoya getirildi. Abla ve kardeş, yıllar sonra canlı yayında hasret giderdi. İyi bir ailede büyüdüğünü söyleyen Selin, gözyaşlarına hakim olamadı. Baba İsmail Bey de yıllar sonra kızına kavuştu. “Esra Erol'dan Allah razı olsun. Bizi kavuşturdu.” dedi.

ueh-001.jpg

Esra Erol, “Konuların çözümlenmiş olması beni çok mutlu ediyor. Seyircilerim sayesinde. İyi ki varsınız.” diyerek izleyicilerine teşekkür etti ve bilgilerin tamamen örtüştüğünü ama DNA testi yapılması gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN