Esra Ezmeci bu sefer sınırı çok aştı! Evli kadına öyle bir yatak önerisi verdi ki eşi sinirden çıldırdı: Utan be kadın!

Esra Ezmeci bu sefer sınırı çok aştı! Evli kadına öyle bir yatak önerisi verdi ki eşi sinirden çıldırdı: Utan be kadın!

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının final yapmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, cinsellik ve ilişki alanında ilginç tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Instagram hesabından düzenlediği soru-cevap etkinlikleri ile takipçilerinin sorularını yanıtlayan Esra Ezmeci, gelen itirafla şoke oldu. Kadına verdiği yatak önerisi başına bela oldu! Eşi sinirden çıldırdı. Utan be kadın!

Son dönemde ilişki ve cinsellik alanın verdiği tavsiyelerle adından sıkça söz ettiren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Instagram hesabından soru-cevap etkinlikleri düzenleyen Esra Ezmeci, gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. Evli kadına öyle bir yatak önerisinde bulundu ki duyanların ağzı açık kaldı. Eşi sinirden çıldırdı! Bu kadarı da pes artık. Bakın Esra Ezmeci nasıl bir cevap vermiş...

hjhjhj-70.jpg

İlişki ve cinsel yönde önemli tavsiyelerde bulunan 36 yaşındaki ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada popüler olmaya devam ediyor. Soru-cevap etkinlikleri düzenleyen Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla şoke oldu. Ünlü psikoloğun önerisi ise pes dedirtti.

ÖYLE BİR YATAK ÖNERİSİ VERDİ Kİ...

Instagram'da 5.8 milyondan fazla takipçisi bulanan Esra Ezmeci, bir erkek takipçisi tarafından gelen soru ile gündeme bomba gibi düştü. Takipçisi Ezmeci'ye "Erkeklere öneriniz var mı yatakta kadını mutlu etmek için?" sorusunu yöneltti. Ezmeci'nin cevabı ise şok etkisi yarattı.

UTAN ARTIK KADIN!

Takipçisinden gelen soru ile şoke olan ama yanıtsız bırakmayan Ezmeci, şu tavsiyede bulundu:

"Tabi kadına sevildiğini hissettirin, sonuç odaklı olmayın ön sevişmeyi uzun tutun, kadını beğendiğinizi sözcüklerle hep söyleyin. Cinsellikte nelerden hoşlandığını sorun, öpmeye, ilgiye ve sarılmaya bolca zaman ayırın. Vücudunu çok dişi bulduğunuzu belli edin, kadını tatmin etmeden siz tatmin olmayın, cinsellik sonrası sırtınızı dönüp yatmayın. Kadına sarılın ve şefkat gösterin."

hjhjhj-71.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Esra Ezmeci, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya geldi. Kendisi, eğitim hayatına İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nde başladı ve bu bölümü birincilikle tamamladı. Daha sonra aynı üniversitenin klinik psikoloji üzerine yüksek lisans programını da başarıyla tamamladı.

Psikoloji alanında uzmanlaşmak için adli bilimler doktorasına geçiş yapan Esra Ezmeci, bu alanda da çalışmalarına devam ediyor. Halen adli bilimler doktora eğitimini sürdüren Ezmeci, ülkemizin sayılı adli bilimcilerinden biridir.

Kariyerine İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde staj yaparak başlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar boyunca İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak çalıştı. Ardından, kendi terapi merkezi olan TERAPİ EVRENİ'nde psikolog olarak görev aldı. Ezmeci, mesleğindeki uzmanlığı ile insanların zihinsel sağlığına yardımcı olmaktadır.

hjhjhj-72.jpg

Esra Ezmeci, yalnızca psikoloji alanında değil, gazetecilik ve televizyonculuk alanlarında da başarılı bir kariyere sahiptir. Medyada sık sık görünmesi, açıklamaları ve röportajları ile geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir.

Özellikle, insanların cinsel tercihleri ve fantezileri gibi konularda yaptığı açıklamalar, Ezmeci'nin gündeme gelmesine neden olmaktadır. Kendisi, bu konularda toplumda yaygın olan yanlış düşünceleri ortadan kaldırmaya ve insanların doğru bilgilere sahip olmasına yardımcı olmaya çalışmaktadır.

Esra Ezmeci, mesleğindeki uzmanlığı ve toplumun farklı kesimlerinden insanların ilgisini çeken açıklamaları ile geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Kendisi, Türkiye'de psikoloji alanında öncü isimlerden biri olarak kabul edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN