Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar pes dedirtti! Kimin eli kimin cebinde belli değil: Yeni gelin kocasının 3 arkadaşıyla da...

Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar pes dedirtti! Kimin eli kimin cebinde belli değil: Yeni gelin kocasının 3 arkadaşıyla da...

FOX TV ekranlarında 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının sunuculuğunu yapan Esra Ezmeci, programa veda etmek zorunda kalmıştı. Reytingte istediği beklentiyi yakalayamayan program kanal tarafından kaldırılmıştı. Programın kaldırılmasının ardından sosyal medyaya yönelen Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen itirafları paylaşmaya devam ediyor. Son gelen itiraflar ise gündeme bomba gibi düştü. Kimin eli kimin cebinde belli değil! Bakın Esra Ezmeci'ye nasıl bit itiraf gelmiş?

Son dönemin en çok konuşulan psikoloğu olan Esra Ezmeci ilişki ve cinsellik üzerine verdiği tavsiyelerle dikakt çekmeye devam ediyor. FOX ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programı için final kararı alınınca fenomen isim sosyal medyaya yönelmişti. Instagram hesabından sık sık soru-cevap etkinliği yapan Esra Ezmeci aldığı son itiraflarla şoke oldu. Gelen mesajları gören fenomen ismin ağzı açık kaldı. Eltiler eş değiştirdi yeni gelin eşinin arkadaşıyla... Bu kadarı da pes ahlaksızlıkta son nokta! İşte detaylar...

KANAL TARAFINDAN FİNAL KARARI ALINDI

Reytingte istenilen başarıyı yakalayamayan FOX TV'nin dikkat çeken programı 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programı için final kararı alınmıştı. Alınan karar sonrası sosyal medyaya yönelen Esra Ezmeci paylaşımlarıyla viral olmaya devam ediyor.

AHLAKSIZLIĞIN BU KADARI!

Programın final kararı almasından sonra Intagram hesabına yoğunlaşan ünlü psikolog Esra Ezmeci, takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapmaya devam ediyor. Takipçilerinden gelen sorulara cevaplar veren Esra Ezmeci gelen son itiraflarla şok oldu. Bu kadarı da pes artık! Herkes gelen bu itirafları konuşuyor.

"KOCAMIN 3 ARKADAŞIYLA DA..."

Instagram'dan soru-cevap etkinliği başlatan Esra Ezmeci'ye bir takipçisinden "Kocamın üç arkadaşıyla daha önce birlikte oldum. Söylemeli miyim?" sorusu yöneltildi. Gelen soru karşısında ağzı açık kalan Ezmeci, "Evlendikten sonra bunu söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Burada eşinizin kişiliği ve karakteri çok önemli. Böyle şeyleri baştan söylemek en doğrusu!" cevabını verdi.

kmfgffd.jpg

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL

Gelen başka soruda ise; "İki eltim de eşlerini aldatıyor. Bana da bir arkadaşlarını tanıştırmak için ısrar ettiler." sorusu geldi. Şaşkına çeviren soru karşısında, Uzman Psikolog, "Siz hiç bence bu işlere bulaşmayın. Kendi yanlışlarına sizi de ortak etmelerine izin vermeyin." dedi.

kmgfgfgf-99-001.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

kmyyy-1.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN