Esra ve Müge'nin defteri kapandı! RTÜK Başkanı duyurdu... "Müsaade etmeyeceğiz"

Esra ve Müge'nin defteri kapandı! RTÜK Başkanı duyurdu... "Müsaade etmeyeceğiz"

Gündüz kuşağının en çok izlenen ikili ismi Müge Anlı ve Esra Erol cephesinden kötü haber geldi. Son dönemlerde RTÜK'ün radarına takılan bazı programlar yakın takibe alındı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den o korkutan açıklama geldi... Kimse beklemiyordu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'da programı RTÜK'ün radarına takıldı. Kriminal konuları ele alan gündüz kuşağı programları takın takibe alındı. Aile kurumu başta olmak üzere çok sayıda şikayet alınan bazı programlara RTÜK el attı. Başkan Ebubekir Şahin'den de gözdağı geldi.

mugeanl-002.jpg

GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMLARINA RTÜK AYARI

Gündüz k uşağı programları başta olmak üzere pek çok dizi ve yapım için düğmeye basan RTÜK, bu kez açık açık gözdağı verdi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, geçen günlerde uyarılara uymayan bazı yayınları yakın takibe aldıklarını duyurmuştu.

esra.jpg

RTÜK BAŞKANI AÇIK AÇIK UYARDI: "MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Bu açıklama sonrası tekrardan bir paylaşım yapan RTÜK Başkanı bu defa gündüz kuşağı programlarını uyardı. Yapılan duyuruda şunlara yer verildi:

"Realty şovlar, haberler ve tartışma programları ile dizilerde Türk aile yapısına aykırı örf ve adetlerimize ters içerikler artış göstermektedir. Net olarak belirtiyorum ki, değerlerimize aykırı yayınlara müsaade etmeyeceğiz. Türk aile yapısını zedeleyen, toplumsal ve kültürel değerlerimize saygısız yayınlara ‘dur’ demek 6112 sayılı Yasanın bize emrettiği görevimizdir"

Duyurusu sonrası gözler en çok izlenen iki isim Müge Anlı ve Esra Erol'a döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN