Ezgi Mola'dan TBMM'ye: Eşit yaşam hakkı yasası çıkarılsın

Ezgi Mola'dan TBMM'ye: Eşit yaşam hakkı yasası çıkarılsın

Oyuncu Ezgi Mola, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmasında TBMM'ye çağrıda bulundu. Mahsa Amini protestolarının ardından İran'da 'Ahlak Polisi'nin kaldırılmasını hatırlatan Mola, “Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’de, kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum.” dedi.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde, ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Ezgi Mola, sahnede "Eşit yaşam hakkı yasası çıkarılsın" diyerek milletvekillerine çağrı yaptı.

Cem Yılmaz’ın yönettiği dijital platform dizisi Erşan Kuneri’de ‘Alev’ karakterini canlandıran Ezgi Mola, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde, ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.

Sahneye ödülünü almaya gelen Ezgi Mola, İran’da Mahsa Amini’nin öldürülmesinin ardından kadınların başlattığı protestoların sonrasında, dün alınan kararla ahlâk polisinin kaldırıldığını öğrenmekten tüm kadınlar adına mutlu olduğunu dile getirdi. Kadın haklarıyla ilgili görüşlerini her fırsatta dile getiren Mola, Türkiye’de de kadın cinayetleri konusunda, bu tür güzel gelişmeler beklediklerini söyledi.

Ezgi Mola, “Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’de, kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN