Faturalara indirim ayarı! 300 TL’den fazla faturası gelenler dikkat! O faturalarda indirim yapılacak! 10 Şubat’a kadar hemen başvurun

Faturalara indirim ayarı! 300 TL’den fazla faturası gelenler dikkat! O faturalarda indirim yapılacak! 10 Şubat’a kadar hemen başvurun

Yapıkredi'den otomatik ödemeye fatura desteği! İşte detaylar...

Bankalar vatandaşların faturaları ödemekteki yükünü hafifletmek için kampanyalar düzenliyor ve Yapı Kredi Bankası 100 TL puan vermek için 3 yeni otomatik fatura talimatı ödeme kampanyası başlattı. 

VATANDAŞLARIN OMUZLARINDAKİ YÜKÜ AZALTMAK İÇİN BANKALARIN KAMPANYALARI! 

Son dönemlerde vatandaşların en büyük sorunu olan faturalar için peş peşe kampanyalar duyurmaya başlayan bankalar, 10 Şubat tarihine kadar kampanyadan yararlanmak isteyenlere neler yapmaları gerektiğini açıkladı. Yapı Kredi Bankası, 3 yeni otomatik fatura talimatı veren müşterilere 100 TL puan vermeyi teklif etti.

Yapıkredi

Kampanyanın 10 Şubat tarihinde sona ereceği ve kredi kartı üzerinden verilen otomatik ödeme talimatlarının mobil uygulama üzerinden de yapılabileceği belirtildi. Bunun için kullanıcıların Bireysel İnternet Şubesine girmesi gerekiyor. Böylece kullanıcılar diledikleri faturalar için otomatik ödeme talimatı verebilecek. Bankalar, vatandaşların omuzlarındaki yükü bir nebze alabilmek için bu kampanyalarının önemli olduğunu vurguluyor. Bu nedenle Yapı Kredi Bankasının teklif ettiği kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, son tarih olan 10 Şubat'a kadar neredeyse bir hafta süresi olduğuna dikkat etmeliler. Ayrıca, kampanyaya katılan kişiler, otomatik fatura talimatı veren müşterilere 100 TL puan verilecek diye hatırlatılıyor. Bankaların bu fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar, kısa sürede kampanyadan faydalanarak, faturalarının otomatik olarak ödenmesini sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN