FOX TV'den yeni 'Maske Kimsin Sen?' hamlesi

FOX TV'den yeni 'Maske Kimsin Sen?' hamlesi

FOX TV'nin RTÜK'ün hakkında inceleme başlattığı 'Maske Kimsin Sen?' programı hakkında aldığı yeni karar göre, programın yeni fragmanında programın yayınlandığı ülkelerin isimlerine yer verilecek.

FOX TV yönetimi, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) inceleme başlattığı "Maske Kimsin Sen?" programı ile ilgili yeni bir karar aldı. Programın dünyanın birçok ülkesinde izlendiğine vurgu yapan kanal, yeni fragmanda programın yayınlandığı ülkelerin isimlerine de yer verecek.

FOX TV yönetimi ayrıca, normalde haftada tek bölüm olarak cumartesi akşamları yayınlanması planlanan yarışma için yayın akışında değişikliğe giderek yarışmayı iki akşam yayınlama kararı aldı. "Maske Kimsin Sen?", 8 Ocak Cumartesi ve 9 Ocak Pazar akşamları yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak.

Sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel’in yaptığı “Maske: Kimsin Sen?’’ programının 3. bölümündeki karşılaşmalar; Aslan x Ağaç, Şövalye x Unicorn, Ejderha x Dinozor şeklinde olacak. 9 Ocak Pazar günü yayınlanacak 4. bölümünde ise karşılaşmalar; Ayna x Ördek, Geyik x Kuzgun, Tavus kuşu x İskelet şeklinde gerçekleşecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN