Demet Akalın, 'Maske Kimsin Sen'in final yapmasına isyan etti: Ne geçti elinize?

Demet Akalın, 'Maske Kimsin Sen'in final yapmasına isyan etti: Ne geçti elinize?

Ekrana geldiği ilk günden beri hakkında üretilen komplo teorileri ve ilginç tartışmalarla gündeme gelen 'Maske Kimsin Sen' yarışması 12 Ocak Cumartesi akşamı final yaptı. Yarışmanın son bölümü sosyal medyada gündem olurken Demet Akalın da yarışmayı şikayet edenlere tepki göstererek "Azıcık dertlerden uzaklaştırdığı bir müzik programıydı… Şimdi şikayet edenlere sormak lazım? Ne geçti elinize diye! Elinde kumanda var bu da en büyük özgürlük!" dedi.

RTÜK'ün hakkında inceleme başlatacağını duyurmasıyla gündem olan, FOX TV'nin sevilen yarışma programı 'Maske Kimsin Sen?' 12 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümüyle final yaptı.

Dün gece ekranlara veda eden yarışmanın final bölümü, sosyal medyaya damga vurdu. Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un jüri koltuğunda oturduğu, Tansel Öngel'in sunuculuğunu yaptığı programda tüm maskeler açıldı.

Program Twitter'da gündem olurken, Demet Akalın ise programın final yapmasına isyan etti.

'KUMANDA VAR, BU DA EN BÜYÜK ÖZGÜRLÜK'

Ünlü şarkıcı, Eda Ece'nin yer aldığı bir kareyi paylaşarak "Her hafta Ece'nin güzelliğini, ne giydiğini görmeden sahneye çıkmıyordum… Azıcık dertlerden uzaklaştırdığı bir müzik programıydı… Şimdi şikayet edenlere sormak lazım? Ne geçti elinize diye! Elinde kumanda var bu da en büyük özgürlük!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü isimlerin, maske ve kostümle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı 'Maske Kimsin Sen' yarışması, yayınlandığı ilk zamanlarda sosyal medyada ilginç tartışmalara sebep olmuştu.

Yarışmada maskelerin pagan figürleri içerdiği öne sürülüp programda satanizm propagandası yapıldığı iddia edilmişti. Tartışmalar sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Basın ve Yayın Faaliyetleri' başlıklı bir genelge yayımlanmış ve 'milli değerlere aykırı programlar'la ilgili çalışma yapılacağı belirtilmişti.

Bu genelgenin hemen ardından da yarışmanın yapımcısı Fatih Aksoy, yarışmanın final yapacağını duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN