Fox TV'den RTÜK'ün incelediği "Maske Kimsin Sen?" kararı

Fox TV'den RTÜK'ün incelediği "Maske Kimsin Sen?" kararı

Fox TV, RTÜK'ün hakkında inceleme başlattığı "Maske Kimsin Sen?" programının yayın süresini uzatarak, haftada 2 güne çıkardı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) inceleme başlatma kararı aldığı "Maske Kimsin Sen?" programı için Fox TV yönetimi sürpriz bir karar aldı.

Normalde haftada tek bölüm olarak cumartesi akşamları yayınlanmaya devam edecek yarışma için yayın akışında değişikliğe giden kanal, yarışmayı önümüzdeki hafta sonu iki akşam yayınlama kararı aldı.

Maske Kimsin Sen? 8 Ocak Cumartesi ve 9 Ocak Pazar akşamları yeni bölümleriyle seyirciyle buluşacak.

VATANDAŞLARDAN RTÜK'E ŞİKAYET

Birçok vatandaş RTÜK hesaplarını etiketleyerek programı şikayet etti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, sosyal medyada "Bu program ile ilgili RTÜK işlem başlatacak mı? Bu program kalkmalı" diyen bir paylaşıma yanıt verdi.

Uslu, "Evet, ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN