Doğu Demirkol 'Maske Kimsin Sen'in formatını satın aldı

Doğu Demirkol 'Maske Kimsin Sen'in formatını satın aldı

FOX TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen' programı 10. bölümüyle final yapmıştı. Yarışmanın jürilerinden komedyen Doğu Demirkol, programın yayından kaldırılmasının ardından "Telaşa mahal yok, formatı satın aldım. YouTube’dan devam ediyorum" dedi.

RTÜK'ün hakkında inceleme başlatacağını duyurmasıyla gündeme oturan, FOX TV'nin sevilen yarışma programı 'Maske Kimsin Sen?' 12 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti.

FOX TV'de yayınlanan ve ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı 'Maske Kimsin Sen' yarışması sosyal medyada yayınlandığı ilk zamanlarda eleştirilerin hedefi olmuştu. Programla ilgili RTÜK de inceleme başlatmıştı. Program dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Jürideki isimlerden olan komedyen Doğu Demirkol'dan da bir 'Maske Kimsin Sen' paylaşımı geldi. Demirkol, programın yayından kaldırılmasının ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımda “Telaşa mahal yok, Maske Kimsin Sen formatını satın aldım. YouTube’dan devam ediyorum. Haftalık bin lira yevmiyeyle çalışacak ünlüler bana ulaş!” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN