Oyuncu Eda Ece 'Maske Kimsin Sen'in final yapmasına isyan etti

Oyuncu Eda Ece 'Maske Kimsin Sen'in final yapmasına isyan etti

Güney Kore uyarlaması olan 'Maske Kimsin Sen' yarışması, iktidar partisinin 90'lardan kalma 'satanizm' endişesine kurban gitti. Dün finalini yapan yarışmada veda konuşması yapan oyuncu Eda Ece, programın kaldırılmasına, ''Amerika 7. sezona başladı. Bu yarışma Suudi Arabistan’da bile 3-4 sezondur devam ediyor. Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü. Sadece görsel şölen vardı, altında bir şey yok.'' sözleriyle isyan etti.

FOX ekranlarında yayınlanmaya başladığında sosyal medyada 'satanizm' ve 'paganizm' propagandası yaptığı gerekçesiyle eleştirilerin hedefi haline gelen Maske Kimsin Sen yarışması yayından kaldırıldı.

Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’un dedektiflik rolünü üstlendiği “Maske Kimsin Sen?” yarışması 9. bölümüyle ekranlara veda ederken final gecesinde Oyuncu Eda Ece’nin sözleri damga vurdu.

“SUUDİ ARABİSTAN’DA BİLE…”

Oyuncu Eda Ece, programın Amerika, Suudi Arabistan gibi birçok ülkede devam ettiğini vurgulayarak, “Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü” dedi. Suudi Arabistan’dan örnek veren Ece şöyle konuştu:

“Amerika daha yeni 7. sezona başladı. Suudi Arabistan’da bile 3 ya da 4. sezonda. Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü. Çünkü dansın, eğlencenin, şarkının, mutluluğun olduğu bir yarışmaydı. İçinde başka da hiçbir şey yoktu. Sadece seyirciye bir görsel şölen sunmak, bu can sıkıcı günlerde, farklı formatlar görmek, çok güzel bir fikirdi. Ben şahsen yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok sevdik maskeyi biz. Çok üzülüyorum şu anda bittiği için”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN