Gizlenmiş 4 kurdu bulan dahi çıkıyor! 120 IQ ve üzeri 6 saniyede buluyor: Uluyan kurtları bul

Gizlenmiş 4 kurdu bulan dahi çıkıyor! 120 IQ ve üzeri 6 saniyede buluyor: Uluyan kurtları bul

İnternet mecrasında oldukça popüler olan optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Görsel zekanızı, çevikliğinizi ve IQ seviyenizi test eden optik illüyon testlerinde belirli şartlar altında sizden istenileni bulmanız gerekir. Daha önceki testlerden biraz farklı olarak bugünkü testte gizlenmiş 4 kurdu bulmanız gerekiyor. Görsel ile bütünleşen bu kurtları bulmak için süre sınırınız olduğunu unutmayın. Bol şanslar...

RESİMDEKİ GİZLİ KURTLARI BUL

Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen optik illüzyon testleri milyonlarca kişi tarafından çözülmeye devam ediliyor. Optik illüzyon testlerinde insanların beyin algısıyla oynayan içerikleri bulundurarak IQ seviyesi test ediyor. Görselde yer alan yanılsamalar ve süre şartı ile zekanızı kanıtlamak için büyük bir fırsat ayağınıza geliyor.

Sıkıcı olan vaktinizi eğlenceli ve faydalı hale getirmek için optik illüzyon testini çözebilirsiniz. Görselde gizlenen kurtları en kısa sürede bulmanız gerekiyor. Çevresiyle uyum içerisinde bulunan gizli kurtları bulmak için pür dikkat odaklanmanız gerekir. Ustaca gizlenen kurtların tamamının da uluduğuna dair ipuçları bulunuyor.

kurt-soru-768x576.webp

KURTLARI BULMAK İÇİN 6 SANİYENİZ VAR

Yukarda yer alan görselde gizli 4 uluyan kurdu bulabilmek için sadece 6 saniyeniz bulunuyor. Normal şartlarda kolay bir şekilde kurtları bulabilirsiniz fakat süre şartı bu işi zorlaştıracaktır. Süreniz bitecek diye panik yapmadan sakin bir şekilde testi çözmeniz öneriliyor. Öncelikle kafanızı boşaltın ve tek odağınız görseldeki kurtlar olsun.

Kurda benzer bir bölge seçin ve görselin etrafında o işaretten olup olmadığına bakın. Sadece 6 saniye içerisinde 4 kurdu bulmanız gerekiyor. Kısaca kurt başına bir buçuk saniyeniz bulunuyor. Teste başlamadan önce kronometrenizi yanınıza almayı unutmayın. Test başladı, bol şanslar...

kurt-soru-768x576.webp

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0... Süreniz doldu! Görselde bulunan 4 kurdu 6 saniyede ya da daha kısa bir sürede bulmanız halinde tebrik ederiz. Görselde canlı kurt dışında 4 tane de gizli kurt bulunuyor. Toplamda 5 kurt olması gerekiyor.

Canlı kurdu da gizli kurtlar arasında sayarak 4 kurt bulduysanız maalesef doğru cevap bu değil. Peki siz kurtları kaç saniye içerisinde bulduğunuz? Yorumlar kısmında test sonucunuzu paylaşarak rekabet ortamı oluşturabilirsiniz.

kurt-cevap-768x576.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN