Gri mutfak eşyalarının en büyük derdinden sizi kurtarıyoruz! Bu formülle silince ne iz tutuyor ne leke

Gri mutfak eşyalarının en büyük derdinden sizi kurtarıyoruz! Bu formülle silince ne iz tutuyor ne leke

Gri mutfak eşyalarının en büyük derdi! Ama bu formülle büyük bir dertten kurtulacaksınız! Önerdiğimiz bu yöntemle deneyin... Ne iz kalacak, ne de leke tutacak! İşte size en etkili formül...

Beyaz eşyalar uzun yıllardır mutfaklarda vazgeçilmez bir parça olarak kendine yer bulurken, modern dünyanın etkisiyle renkli ve farklı materyallerden üretilen beyaz eşyaların popülerliği artıyor. Ancak bu eşyaların en büyük dezavantajları, parmak izi lekelerine ve iç yüzeylerin temizliğine duyulan ihtiyaçtır. İşte gri beyaz eşyaları temizleme yöntemleri...

BUZDOLABINI TEMİZLEME YÖNTEMİ

14988911-1200x675.webp

Gri beyaz eşyaları tercih edenler için buzdolabı temizliği bazı zorluklar sunabilir. Gri buzdolabı, kir lekesini gizlemesiyle memnuniyet verirken, el izlerini gösterme konusunda hassas olabilir. Bu izlerden kurtulmak için el bezi gibi pratik çözümler kullanabilirsiniz. Buzdolabının içini temizlerken, kimyasal içermeyen temizlik malzemeleri tercih edin. Buzdolabı yüzeyini temizlerken dikkatli olun ve yüzeyin nemli bir bezle durulandığından emin olun. İç yüzeyi temizlerken ise karbonat kullanarak doğal temizlik yapabilirsiniz.

YAĞ TUTMUŞ FIRIN NASIL TEMİZLENİR?

firin-1200x675.jpg

Beyaz eşyaların içerisinde en zor temizlenenlerden biri fırındır. Yemek kalıntıları fırında kötü kokulara neden olabilir. Fırın temizliği için kimyasal içermeyen yağ çözücüler kullanabilirsiniz. Yağ çözücü solüsyonunu kullanırken yağ lekelerinin fırının zemini ile temas etmemesine dikkat edin. Fırının içini temizlemek için doğal yağ çözücüleri kullanabilirsiniz.

BULAŞIK MAKİNESİNİ BU YÖNTEMLE TEMİZLEYİN

16214137-1200x675.webp

Bulaşık makinesi, mutfaklardaki kahramanlardan biridir ancak zamanla bu cihaz da temizlenmeye ihtiyaç duyar. Bulaşık makinesini düzenli olarak temizlemek, bulaşıklarınızın daha hijyenik olmasına yardımcı olur. Değişik markalardan bulaşık makinesi temizleyicileri tercih edebilir veya doğal temizleyiciler kullanabilirsiniz. Bulaşık makinesini temizlemek için makinenin deterjan bölümüne temizleyici ekleyin ve boş bir program çalıştırın.

Bu yöntemler sayesinde gri mutfak eşyalarınız tertemiz olacak. Özellikle sağlığınız için mutlaka bu yöntemlerle temizleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN