Gülşen'in ezanı duyunca konsere ara verdiği görüntüler ortaya çıktı: Ezanı dinleyelim sonra devam edelim

Nisan ayındaki bir konserinde İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tutuklanmasından 4 gün sonra ev hapsi şartıyla tahliye edilen Gülşen'in, ezan okununca konserine ara verdiği görüntüler ortaya çıktı. Gülşen'in görüntülerde "Ezanı dinleyelim sonra devam edelim" dediği duyuluyor.

Nisan ayındaki bir konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı tutuklanan ve dört gün sonra tahliye edilen şarkıcı Gülşen'e 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Gülşen'in sözleri tartışılmaya devam ederken yeni bir görüntüsü daha ortaya çıktı.

YENİ GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan olay tartışmalara neden olurken Gülşen'in Temmuz ayında çekilmiş bir videosu yeniden gündem oldu.

23 Temmuz'da Karadeniz Ereğli'sinde düzenlenen festival kapsamında sahne alan Gülşen'in sosyal medyada paylaşılan videoda konser sırasında ezanın okunmasıyla konserine ara verdi.

Gülşen ezanı duyduktan sonra "Tam zamanında söylemişim, dinleyelim ve devam edelim, olur mu?" sözlerine seyirci alkışla karşılık veriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN