Günlük 750 bin lira harcıyorum diyen Dilan Polat'a şok! Cezaevinde aylık ne kadar para harcayabileceği ortaya çıktı

Günlük 750 bin lira harcıyorum diyen Dilan Polat'a şok! Cezaevinde aylık ne kadar para harcayabileceği ortaya çıktı

Son zamanların gündemden düşmeyen konusu olan Dilan Polat, günlük 750 bin lira harcıyorum derken beklenmedik bir şoka uğradı. Sosyal medyada gösteriş yapmayı seven paylaşımlarda bulunurken günde 750 bin lira harcadığını söylüyordu. Şimdi ise cezaevinde aylık harcayabileceği para miktarı öğrenildi. İşte detaylar…

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı tutuklanan içlerinde Dilan Polat ve Engin Polat’ın da bulunduğu 12 kişi geçtiğimiz gün tutuklama kararı ile cezaevine gönderildi. Bahsi geçen olaylar yaşanmadan önce katıldığı bir canlı yayında günde 750 bin lira harcadığını ifade eden Dilan Polat’ın cezaevi şartlarında ne yapacağı merak edilirken tutukluk sürecine ilişkin detaylar öğrenildi.

LÜKS YAŞANTILARDAN CEZAEVİNE GİDEN YOL

Sosyal medya üzerinde lük yaşamını sık sık insanlarla paylaşan Dilan Polat, bindiği arabaları, giydiği kıyafetleri, yaptığı tatilleri ile sürekli ön planda olmaya çalışan bir fenomendi. Haftalar önce katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalardan sonra radara takılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında bazı iddialar öne sürülerek ailenin araştırılması istendi.

yeni-proje-3-001.jpg

MASAK devreye girdi ve Polat ailesine ait tüm işleri araştırmaya başladı. İddiaların içinde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlar bulunuyordu. Süreç içinde Polat ailesinin tüm mal varlığına el konuldu ve geçtiğimiz günlerde ise soruşturmanın daha iyi yürütülebilmesi için Dilan Polat ve Engin Polat başta olmak üzere 12 kişi cezaevine gönderildi.

yeni-proje-2-001.jpg

TUTUKLANMA SÜRECİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Dilan Polat'ın cezaevinde kaldığı sürece aylık 1500 TL harcayabileceği iddia edildi. Bunun yanı sıra Dilan Polat ve Engin Polat’ın cezaevinde birbirlerini hiç görmeyecekleri öğrenildi. Tutuklanma kararı sonrası "Oğluma kim bakacak" diyerek ağlamaya başlayan fenomen cezaevindeyken çocuklarıyla özel bir uygulama üzerinden iletişim kurabilecek.

yeni-proje-1-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN