Günlük burç yorumları 17 Şubat Perşembe

Günlük burç yorumları 17 Şubat Perşembe

17 Şubat Perşembe günü günlük burç yorumlarında Koçlar ve Yengeçlerin yoğun bir gün geçireceğini görüyoruz. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Perşembe günü, belki de bir önceki hafta yaptığınız işlerden dolayı, fiziksel bir yorgunluk hissedebilirsiniz.

Az önce söylediğimizle çelişkili gibi görünecek olsa da sabahları oldukça aktif ve motive olacaksınız. Yine de, size tavsiyemiz, sahip olabileceğiniz herhangi bir büyük plana bir tür ara vererek başlamaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ne söylersen söyle ve ne yaparsan yap, bugünün oldukça garip bir gün olacağını ve işleri halletmek için savaşman gerektiğini göreceksin.

Bunun nedeni biraz dikkatinizin dağılmış olması olabilir ama bu yüzde yüz sizinle ilgili değil. Çevrenizdekilerle sakinliğinizi koruyup koruyamayacağınızı görmek ilginç olurdu.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bugünkü değişikliklerden pek memnun değilsiniz ve görünüşe göre bugün hissedeceğiniz şey tam da bu.

Zihniniz her türlü düşünceyle çok meşgul ve bu nedenle gerçekten düzgün bir şekilde odaklanamayacaksınız. Bazı İkizler burcu insanları aynı anda birden fazla iş yapmayı daha kolay bulurken; diğerleri, insanlardan gelen taleplerin yalnızca onları yormak için ortaya çıkarılmış meseleler olarak algılıyor.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Ailenizle ilgili bazı haberlere çok sevindiniz ama görünüşe göre bu Perşembe size bunu kutlama fırsatı sunmayacak, çünkü yapacak çok işiniz var.

Bu işleri ister evde ister ofiste halletmeye çalışın, bazı Yengeçler bunu kolayca hallederken diğerleri bu işleri hafife alacak, ancak sonunda hüsrana uğrayacaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir iş arkadaşınıza yardım etmek için çok çaba sarf ediyor gibi görünüyorsunuz, ancak bu yardım konusu sizin alanınız olmayabilir.

Ayrıca, işle ilgili olmayan bazı konularda bir meslektaşınızla daha fazla ilgileniyorsunuz. İkiniz birlikte çok fazla zaman geçiriyorsunuz ve bunun farkında vardığınızda muhtemelen çok şaşıracaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Perşembe yaptığınız her şeyin anlamsız olduğunu hissedeceksiniz ve bunun sebebi büyük bir olaya bağlı olacak.

Umudunuzu kaybetmiş olabilirsiniz ve şimdi yaşadıklarınızla alakası bile olmayan şeylerden vazgeçiyorsunuz. Bunu bir dayanıklılık testi olarak kabul edin ve sonunda sizi nereye götüreceğini görün.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Başınızdan hangi olaylar geçerse geçsin ve kendinize gelecekte her şeyin farklı olacağına dair ne kadar söz verirseniz verin, şimdiye kadar öğrenemediklerinizi bu Perşembe günü de öğrenemeyeceksiniz.

Görünüşe göre dikkatiniz oldukça dağılmış ve dürtülerinize göre hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Bunun dışında, biraz açık hava egzersizi için iyi bir gün.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün dürüst olmayı ve her şeyi olduğu gibi söylemeyi planlamıyor olabilirsiniz. Ancak yapmaya çalıştığınız manipülasyonların da kolayca ortaya çıkacağını da bilmelisiniz ki ona göre pozisyon alın.

Bu, özellikle toplantı gibi işleri veya bir tür müzakere yapacak olanlar için oldukça zor bir gün. Söylediklerinizin ve yönlendirdiğiniz şeylerin kontrolünün sizde olması gerekecek.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün tamamen gerçekçi olmalı, elinizde olana ve mümkün olana odaklanmalısınız. Gündüz hayallere dalma eğiliminiz olabilir.

İdealizm bugün yardımcı olmayacak ve hatta şu anda farklı bir zihniyette olan iş arkadaşlarınızla sorunlarınız daha da kötüleştirebilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bazı yatırım planları olan Oğlaklar, bu Perşembe günü etraftakilerden gelen haberlere dikkat etmeli çünkü bazı ilginç ipuçları alabilirler.

Diğer Yengeçler, ailede olup biten bazı duygusal konularla meşgul olabilir. Ortaya çıkacak bazı gerçekleri kabul etmek kimileri için zor olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Son başarılarınızın bir tür zihinsel özetini yapmaya çalışıyorsunuz ve görünüşe göre oldukça tatlı bir zafer anının tadını çıkaracaksınız.

Ancak bu zafer pozisyonunda çok uzun süre kalmak yerine, belki de tüm bu iyi bilgileri nasıl daha üretken bir şeye kanalize edebileceğinizi düşünebilirsiniz. Bu sizi motive edecektir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İş yerindeki bazı konuların ilerleyişinden memnun değilseniz, bu Perşembe günü fikirlerinizi yüksek sesle söylemeniz gerekecek.

Ayrıca bugünlerde kendi iyiliğiniz için fazla idealistsiniz. Öğleden sonra, bir arkadaşınızdan gelen haberler sizi bir süreliğine üzebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN