Günlük burç yorumları 21 Şubat Pazartesi

Günlük burç yorumları 21 Şubat Pazartesi

Günlük burç yorumlarında 21 Şubat Pazartesi günü Akrepler ve Kovalar sağlıklarına dikkat etmeli. Kovalar işleriyle ilgili önemli bir karar alırken sağlıklarını ihmal edecek. Akrepler ise haftaya en iyi ruh haliyle başlamayacak. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın zamanda gösterdiğiniz bir başarıyı kutlamak istiyor, aklınızda bu başarıyı nasıl kutlayacağınızla ilgili fikirleri döndürüp duruyorsunuz. Ancak hala hazır olduğunuzu düşünmüyorsunuz.

Belki de bir yerden haber bekliyorsunuz ve ona göre hareket edeceksiniz. Kutlama için şimdilik acele etmeyin, çünkü kendinizi başarının keyfini çıkaracakken büyük bir belanın içinde bulabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Dikkatiniz dağınık görünüyor ve bu yüzden iş yerindeki kararlılığınız sorgulanabilir. Neyi başarmak istediğinizden emin olamayabilirsiniz, yine de bunu bahane ederek bazı görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Ayrıca başkalarıyla çalışmak konusunda biraz isteksizsiniz. Kötü haber şu ki bu tutumunuz kesinlikle daha fazlasını başarmanızı engelleyecek.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Pazartesi eğlenceli aktivitelerle ilgilisiniz ve bugün yapacağınız her aktivitede tam olarak aradığınız şey bu.

Planlanmış bazı toplantılarınız olabilir. Arkadaşlarınızla aynı duyguyu paylaşıyor olsanız da olmasanız da, coşkunuzu yanınızda taşıyacaksınız. Ayrıca geçmişte aldığınız bir karara uymayı sürdürüyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Pazartesi kişisel planlarınıza çok odaklanmış durumdasınız ve iş yerindeki bir olayı gözden kaçırıyor gibisiniz.

Neyi başarmaya çalıştığınız konusunda çok net olabilirsiniz, ancak elbette işler o kadar basit ilerlemeyecektir ve şu anda görmezden geldiğiniz ve sahiplenmediğiniz ayrıntılarda kaybolabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, yakın tarihte yaptığınız bir iş birliğine biraz yük getirecek, bu yüzden yakın zamanda iyi ilişkileriniz olan insanlarla etkileşim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Bu sizi bir anlamda şaşırtacak ve toparlanmanız biraz zaman alacak. Ortak bir nokta bulmaya çalışabilir veya bir kişiden size yardım etmesini isteyebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Pazartesi çok pratik olacaksınız, bu nedenle emir verme ve organize etme ile ilgili her türlü aktiviteye yönelmeniz tavsiye edilir.

En azından ihtiyaçlarınızın tam olarak ne olduğunu öğrenene kadar planlamayı şimdilik bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz. Bazı Başaklar, hayal ettiklerinden çok daha fazla boş zamana sahip olacak.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Pazartesi, özellikle ne yaptığınıza çok fazla odaklanmadığınız için kafa karıştırıcı anlar yaşayacaksınız.

Aklınızda çok fazla şey olduğundan yapılması gerekenlerin izini kaybediyorsunuz. Neyse ki bu geçici bir durum, bu yüzden iyi olacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Haftaya en iyi ruh halinizle başlamayacaksınız. Ancak bu durumdan doğacak bazı avantajlardan da yararlanacaksınız.

Evde olan bir şey yüzünden biraz çelişkiye düşmüş olabilirsiniz ve bu, karar verirken de etkili olabilir. Bazı Akrepler, gizli yetenekleri olduğunu keşfedecekler.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Uzaktan gelecek bir haber var. Ancak bundan pek tatmin olmayacak, çok daha fazlasını isteyeceksiniz.

Bazı insanların keşfetmeye çalıştığınız şeyden memnun olmadığını ve yolunuza bazı engeller koyabileceğini görebilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim romantik çabalarınıza göre şekillenecek, bu yüzden o yönde bir şeyler yapmanın tam zamanı.

Bazı Oğlaklar, birinin neden onlara dikkat etmediğini anlamakta zorlanıyor ve onları kazanmak için ellerinden gelen her şeyi deniyorlar. Bunun gelecekte nasıl sonuçlanacağını görmek ilginç olacak.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Belki de tartışılması ve karara bağlanması gereken bazı önemli konular olduğu için bu Pazartesi işinize çok dikkat ediyorsunuz, ancak sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

Genelde olduğun kadar enerjik olmayacaksınız ve gün içindeki bazı molaların size tahmin ettiğinizden daha fazla faydası olacak gibi görünüyor.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

En yakın arkadaşlarınızla olan ilişkiniz bu Pazartesi gözler önünde olacak, bu yüzden özellikle yapmak üzere olduğunuz yorumlarda dikkatli olun.

Ne kadar sinirli olursanız olun, dramatik bir şey yapmanıza gerek yok. Kelimeler hayal edebileceğinizden daha fazla kişiye dokunacak, ancak sözleriniz sonunda sizi vuracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN