Günlük burç yorumları (28 Ocak Cuma)

Günlük burç yorumları (28 Ocak Cuma)

Günlük burç yorumlarında 28 Ocak Cuma günü, Koçlar akıllarına takılan sorulara cevap bulacak, Yengeçler bazı maddi kazançlar elde edecek. İşte diğer burçların yorumları ve detayları...

Günlük burç yorumları astrolojiye meraklı olan vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. 28 Ocak Cuma günlük burç yorumlarına baktığımızda Boğaların mevcut ilişkilerini sorgulayacakları bir gün geçireceklerini görüyoruz. Maddi açıdan kazançlı bir gün geçirecek olan Yengeçlerin bundan dolayı çok mutlu olacağını söyleyebiliriz. Öte yandan Yaylar ise bazı olaylar konusunda bazı insanları ikna edecekler. Peki ya diğer burçlar...

astr.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cuma oldukça aydınlatıcı olacak çünkü uzun süredir aklınıza takılan sorulara bazı cevaplar alacaksınız.

Bazı aydınlatıcı durumlar sizi pek mutlu etmeyebilir. Bir iş yaparken sonunu düşünmüyorsunuz, sonuna varınca da elde ettiğiniz sonuç sizi pek mutlu etmiyor. Sezgilerinizden daha fazla yararlanmalısınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Cuma, mevcut ilişkinizi sorgulama açısından harika bir gün.

Bu konuda daha ileriye gidip gitmeme arasında kalıyorsunuz. Bugün hiçbir şey yapmasanız da aynı noktada uzun süre kalamayacağınızı fark edeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Cuma sizin için anı yaşamakla ilgili olacak ve siz karşılaşmasanız da bir yakınınızın başına gelen bir olay, sizi hayatı dolu dolu yaşamaya yönlendirebilir.

Görünüşe göre arkadaşlarınız sizinle hemfikir, bu yüzden hiç kimseyi gerçekten ikna etmeye ihtiyaç duymayacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir süredir ertelenen bazı maddi kazançlar nihayet size ulaştı ve bundan dolayı çok mutlusunuz.

Şimdi o parayla elde etmek istediğiniz şeye odaklanma şansınız var. Bazı Yengeçler tasarruf etmeyi bile düşünerek bunun bir kısmını bir kenara koyabilir. Ancak partnerleri bundan pek memnun olmayabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Tepkilerinizi yumuşatmaya çalışacak ve özellikle ofiste çevrenizdekilere normalden çok daha iyi davranacaksınız.

Bu tutum değişikliği nedeniyle, çevrenizdekiler şirketinizde garip davranmaya başlayabilir. Genellikle bu kadar nazik olmadığınız için temkinli olmaları ve bir şeyin peşinde olduğunuzu varsaymaları doğaldır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cuma'yı tam istediğiniz gibi şekillendirmeye çalışıyorsunuz, ancak sevdiklerinizi liderliğinizi takip etmeye zorladığınız gerçeğini fark etmelisiniz.

Sizden beklentileri olan bazı insanlar var ve planlarınızdaki herhangi bir değişiklik onları da etkileyecektir. Siz de çok dikkatli değilsiniz ve risk almaya yatkın olabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, bu Cuma günü bazı şeyleri açığa çıkaracak. Elinizdeki durum çok karmaşık olmayacak olsa da gerçekte kimin yanınızda olduğunu ve kimin size karşı olduğunu size gösterecek.

İlginç bir hava var ve bunu arkadaşlarınız arasında bile fark edebileceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, romantik dürtülerinizi nasıl kontrol ettiğinize göre şekillenecek ve görünüşe göre bu konuda oldukça hevesli olacaksınız.

Bugün milyonlarca kez âşık olabilirsiniz. Sizin için her şey doğal ama başkalarına sığı biri gibi görünmek istemeyebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bazı insanları bir olay hakkında, belki de duydukları bir şey hakkında ikna etmek için çok zaman ayıracaksınız gibi görünüyor.

Gerçekten polemiğe girmek gibi bir niyetiniz yok ve belki de söyledikleriniz lüzumsuz gelebilir. Bugünkü asıl zorluk sıkıntılar karşısında sebat etmekle ilgili.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün ister iş yerinizde ister sosyal hayatınızda olsun bazı insanlara karşı çok dürüst olmak zorunda kalacaksınız ve bu şu anda ne kadar zor görünse de sonrasında çok mutlu ve rahatlamış olacaksınız.

Ayrıca bazı sağlık sorunlarıyla ilgili az da olsa endişe duyabilirsiniz ve bu konuda sizi dinlemeye istekli olan herkesle konuşma eğiliminde olacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Arkadaşınızı yönlendirebilmek adına ikna etmeye çalışıyorsunuz ve bunun için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Günün sonuna doğru, yapmaya çalıştığınız şeyle ilgili heyecanınızı arkadaşınıza bulaştırabileceksiniz.

Öte yandan doğru argümanları sözlü olarak ifade ederken zorlanabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim, ufkunuzu ne kadar genişlettiğinize ve ufkunuzu yeni insanlarla tanışabilmek için ne kadar kullandığınıza göre şekil alacak.

Belki de çok seçici birisiniz ve buna göre bir sosyal çevre oluşturmuşsunuz. Bunun ötesine geçmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Kişinin kendi tasarladığı bu rahatlıktan kurtulmak, şimdi gerçekleşmese bile yeni fırsatlar anlamına gelecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN