Günün en eğlenceli testi: Bir elbise seçin ve kendinizle ilgili ilginç bir şey öğrenin...

Günün en eğlenceli testi: Bir elbise seçin ve kendinizle ilgili ilginç bir şey öğrenin...

Günün en eğlenceli testi: Bir elbise seçin ve kendinizle ilgili ilginç bir şey öğrenin. Bu test hakkınızda yüzde 100 doğru çıkacak ve çok da eğleneceksiniz. Elbiseler kadın gardırobunun en sevilen ve popüler öğelerinden biri olmuştur ve olmaya devam etmektedir.

ELBİSELER BİR KADININ RUHUNU YANSITIR

Elbiseler bir kadını daha kadınsı ve çekici gösterir. Ve günlük hayatta bazen pantolon giymek gerçekten daha uygun olsa da, çıkışta çoğu kadın bir elbise giymeyi tercih ediyor.

Resimdeki elbislerden birini seçin ve kendinizle ilgili ilginç bir şey öğrenin. Psikologlar, kıyafet seçiminin kıyafeti giyen hakkında çok şey anlatabileceğini söylüyor. Ne de olsa, bunu kendimize oldukça mantıklı şeylerle açıklasak bile, çoğu zaman bilinçaltımızın istemlerine göre seçiyoruz.

Bu nedenle, sadece bir elbise seçmenizi ve kendiniz hakkında ilginç bir şeyler öğrenmenizi öneririz.

ELBİSE SEÇERKEN GÖZÜNÜZE ÇARPANI SEÇİN

Vücut tipinize uygun olduğunu düşündüğünüz elbiseyi değil, ilk gözünüze çarpan elbiseyi seçin.

1.EĞER 1 NUMARALI ELBİSEYİ SEÇTİYSENİZ KADINLIK SİZİN GÖBEK ADINIZ

Nazik ve biraz saf, kaç yaşında olursanız olun kalbinizde her zaman küçük bir kız olarak kalırsınız. Ancak, bu aptal HAYIR anlamına gelmez, aksine, özel bir kadın bilgeliğiniz vardır.
Belirli bir durumda hangi kararın verilmesi gerektiğini kalbinizde hissedersiniz. Kız arkadaşlarınızdan birçoğu bunu biliyor ve bu nedenle sık sık tavsiye istiyor. Ve eğer sormazlarsa, onlar için daha kötü.

Büyük olasılıkla gençliğinizde, kalbinizin sesini dinlemediğiniz için sık sık kendinizi yaktınız.

2. EĞER 2 NUMARALI ELBİSEYİ SEÇTİYSENİZ BU ELBİSE GERÇEK BİR KADIN ELBİSESİ

Böyle bir kadın, herhangi bir kıyafette ve her durumda, hayatının onu attığı her yerde zariftir. İnanın bana, bu hanımlar iş elbisesi içinde bile sofistike görünmeyi başarıyorlar. Görünüşlerinde anlaşılması zor bir şey var, belli bir iç aristokrasi.

Bu kadınların genellikle unutması çok zor olan çok derin, delici, hipnotik bakışları vardır. Bu elbiseyi seçtiyseniz, erkekler genellikle gözleriniz hakkında size iltifat eder . Ve hiçbir şekilde şaka yapmıyorlar - bir kez gözlerinin içine dikkatle baktıklarında, erkekler ciddi bir şekilde aşık olurlar.

elbise-1.jpg

3. EĞER 3 NUMARALI ELBİSEYİ SEÇTİYSENİZ BU ELBİSE ESRARENGİZ VE GİZEMLİ KADINLARIN TERCİHİ

Elbette bütün kadınlar biraz cadıdır... Ama bu özellikle. Çocuklukta, bu kadınlar genellikle çok güzeldir, ancak gençlikte, böyle bir kadın çok katı bir çerçeveye sıkıştırılırsa güzellik dışarı çıkıyor gibi görünüyor ... ilk fırsatta tekrar parlamak için.

Yetişkinlikte, bu kadınlar güzelliklerini bilirler, ancak bunu asla ilk sıraya koymazlar ve insanları dış görünüşlerine göre yargılamazlar. Altıncı bir hisle, bu kadınlar erkek arkadaş kalabalığı arasında kaderlerini tanırlar. Aşka çok düşkün.

4. EĞER 4 NUMARALI ELBİSEYİ SEÇTİYSENİZ BU ELBİSE YARATICI VE IŞILTILI KADINLARIN TERCİHİDİR

Bu kadınlar kendilerini nasıl sunacaklarını biliyorlar. Böyle bir kadın odaya girerse, tüm gözler hemen ona çekilir (kırmızı elbise giymese bile).

Çocukluklarından itibaren bu kadar ilgiye alışırlar ve buna bayılırlar. Tabii ki, bazen yorulsalar da. Bu kadınların iyi organizasyon becerileri vardır - çoğu zaman harika patronlar yaparlar (böyle bir patron emekli olursa, tüm ekip ağlar), herkese nasıl bir yaklaşım bulacağını bilirler.

İdeal eşler her zaman harika görünürler, lezzetli yemek yaparlar ve evi zevkli bir şekilde döşerler. Aşkta çok tutkulular, aşkları bir ve ömür boyu.

5. EĞER 5 NUMARALI ELBİSEYİ SEÇTİYSENİZ BU ELBİSE AÇIK VE SAMİMİ KADINLAR TARAFINDAN SEÇİLİR

Bu tür kadınlar kendilerini asla ilk sıraya koymazlar, aşkta, işte çok özverilidirler, çocuklarını bilinçsizce severler. Ne yaparlarsa yapsınlar, her şeyi eksiksiz veriyorlar.

Genellikle bir tür yetenekle yeteneklidir - şarkı söylemek, yazmak, çizim yapmak veya başka bir şey. Bu kadınlar hayatta başarılı olmak için kendilerine daha fazla dikkat etmelidirler.

Gençliklerindeki bu tür kadınlar, sanki onları kurtarmak ve onlara yardım etmek istiyormuşum gibi, genellikle değersiz insanlara aşık olurlar. Kendilerine daha fazla dikkat etmeye başlar başlamaz, içinde ruhu olmayan bir adamla tanışırlar.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN