Güzellik ailede genetik! Ünlü oyuncu Pınar Deniz kardeşlerinin fotoğrafını paylaştı sosyal medya karıştı

Güzellik ailede genetik! Ünlü oyuncu Pınar Deniz kardeşlerinin fotoğrafını paylaştı sosyal medya karıştı

'Vatanım Sensin' adlı dizide 'Yıldız' karakterini canlandırarak yıldızı parlayan ve şu sıralarda yine Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, reyting rekortmeni dizi 'Yargı' da 'Ceylin Erguvan' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Pınar Deniz, bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

2016-2018 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Vatanım Sensin' adlı dizide 'Yıldız' karakterini canlandıran daha sonrasında ise Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda gibi iddialı dizilerde konuk oyuncu olarak yer alan ve şu sıralarda yine Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, reyting rekortmeni dizi 'Yargı' da 'Ceylin Erguvan' karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Pınar Deniz, bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Yargı dizisiyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, dün akşam 29. yaş günü için sevdikleriyle bir araya geldi. Güzel oyuncu, kız kardeşleri Huri Deniz ve Hatice Deniz ile poz vermeyi ihmal etmedi.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz kız kardeşlerini paylaştı! Gören aynı şeyi söyledi

''GÜZELLİK GENETİK''

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı ile herkesi kendine hayran bırakan güzel oyuncu Pınar Deniz, doğum günü partisinde gözlerden uzak yaşayan kız kardeşleriyle poz verdi. Benzerlikleriyle dikkat çeken üç kız kardeşi görenler ''güzellik genetik'' yorumlarında bulundu.

Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz'in adı, geçtiğimiz günlerde Survivor yıldızı Yiğit Poyraz ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Pınar Deniz'in aksine kameralardan uzak bir yaşam süren Huri Deniz, Instagram üzerinden kıyafet satışı yapıyor. Son dönemlerde aşk hayatıyla adından söz ettiren Pınar Deniz ise bir süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile birlikte.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz kız kardeşlerini paylaştı! Gören aynı şeyi söyledi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN