Hadise-Reza Zarrab yasak aşkın mesajları ifşa oldu: Pişman değilim!

Hadise-Reza Zarrab yasak aşkın mesajları ifşa oldu: Pişman değilim!

Hadise-Reza Zarrab aşkına ilişkin yazışmalar ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından özel hayatına taciz edildiğini ve Adalet Bakanlığı'ndan yardım isteyen Hadise'ye dair detaylar çıkmaya devam ediyor. Bakın Reza Zarrab ile arasında neler geçmiş?

Seren Serengil'in eski dosyayı tekrardan gündeme getirmesinden sonra Hadise-Reza Zarrab olayı tekrar gündeme geldi. Hadise'nin hakkında çıkan haberlere ilişkin sert tepkisinden sonra Seren Serengil'den yeni video ortaya çıktı. Yayınlanan bir mesajlaşma ise ağızları açıkta bıraktı.

hadise-instagram-paylasimi-nedir-hadise-ne-dedi-15446459-9567-amp.jpg

HADİSE-REZA ZARRAB OLAYINDA YENİ DETAY

Hürriyet'in haberine göre; Hadise ve Reza Zarrab'ın Amerika'da tatil yaptı iddiası magazine bomba gibi düşmüştü. Eski dosyalar tekrardan ortaya çıktı.

serenserengil-001.jpg

O MESAJLAR DOSYAYA GİRDİ

Yasak aşk haberi açılan bir davanın dosyasına, Hadise ile Reza Zarrab arasındaki bir WhatsApp yazışması da girdi.

"BENİ YAKTIN"

Zarrab o yazışmada Hadise’ye “Beni de yaktın kendini de” diye sitem ediyor. Hadise de “Seninle yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim” yanıtını veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN