Hakan Ural, Erdoğan'la fotoğrafını paylaştı: Sevmek ayıp mı yahu!

Hakan Ural, Erdoğan'la fotoğrafını paylaştı: Sevmek ayıp mı yahu!

Sunucu Hakan Ural, sosyal medya hesabından Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldikleri iftardan fotoğraf paylaştı. Ural, Erdoğan için "Yiğit, mert, vicdanlı, sevmek ayıp mı yahu" diyerek övgüyle bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlediği iftar programında yer alan sunucu Hakan Ural iftarın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ural Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak övgüyle bahsetti.

Kanal D'de program yapan ve sık sık yorumlarıyla gündeme gelen Ural paylaşımında, "Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı cumhurbaşkanımız Erdoğan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu" dedi.

hakan-ural.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN