Hakan Ural kendisini eleştirenlere tepki gösterdi: Hamdolsun devletin yalakasıyım sen neyin yalakasısın?

Hakan Ural kendisini eleştirenlere tepki gösterdi: Hamdolsun devletin yalakasıyım sen neyin yalakasısın?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar yemeğine katılan sanatçı Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilere''Hadi ben devletin yalakasıyım hamdolsun sen neyin yalakasısın? O saray dediğiniz yer senin Türkiye Cumhuriyeti'nin temsilidir. Ben sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyorum. Nokta" açıklamasıyla yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda verdiği iftar yemeğine katılan sanatçı Hakan Ural, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Ural açıklamasında "Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı cumhurbaşkanımız Erdoğan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu" ifadelerine yer verdi.

''HAMDOLSUN DEVLETİN YALAKASIYIM''

Neler Oluyor Hayatta' programının yorumcusu Ural, kendisine yapılan eleştirilere canlı yayında tepki gösterdi.

Ural açıklamasında "Hadi ben devletin yalakasıyım hamdolsun sen neyin yalakasısın? O saray dediğiniz yer senin Türkiye Cumhuriyeti'nin temsilidir. Ben sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyorum. Nokta" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN