Hamileyken sahnede bebeğimi düşürdüm! Ünlü oyuncudan şoke eden itiraf

Hamileyken sahnede bebeğimi düşürdüm! Ünlü oyuncudan şoke eden itiraf

Şimdilerde 42 yaşında olan ünlü oyuncu, yıllar önce oynadığı bir tiyatro oyunu sırasında düşük yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

'Şeytan Marka Giyer', 'Yıldızlararası', 'Sefiller', 'Kara Şövalye Yükseliyor' filmlerinin yıldızı Anne Hathaway, 2015 yılında Broadway'de oynadığı 'Grounded' isimli oyun sırasında düşük yaptığını açıkladı.

YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ: SAHNEDE DÜŞÜK YAPTIM!

Yaklaşık 6 hafta süren tek kişilik tiyatro oyununda Anne Hathaway, hamile kalan bir pilotu canlandırıyordu. Anne Hathaway, hamile olduğu sırada her oyunda doğum sahnesi canlandırıyordu.

Sözcü'de yer alan habere göre, sahnede düşük yaptığı sırada sahnede her şey yolundaymış gibi davrandığını söyleyen ünlü oyuncu, "Bunu içimde tutmak çok fazla geldi" dedi.

anne-hathaway-kac-yasinda.jpg
Anne Hathaway

BİRÇOK ARKADAŞI DA BENZER ŞİKAYETLERİ YAŞAMIŞ

Daha sonra sahne arkasında yaşadığı durumu arkadaşlarına anlattığını belirten Anne Hathaway, bebeğini kaybettikten sonra düşüklerin ne kadar yaygın olduğunu öğrendiğini, bunun karşısında şaşkına döndüğünü belirtti. Oyuncu, düşüğün ardından birçok arkadaşının da benzer deneyimler yaşadığını öğrendi.

42 yaşındaki oyuncu, istatistiksel olarak aslında oldukça sık görülen bir şeyden utanmayacağını da sözlerine ekledi.

Anne Hathaway ve Adam Shulman çiftinin şu anda iki çocukları bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN