Hande Ataizi'nin yeni dizisi belli oldu! Camdaki Kız ve Bihter'in ardından bambaşka bir rol: Bu kez savcı olacak

Hande Ataizi'nin yeni dizisi belli oldu! Camdaki Kız ve Bihter'in ardından bambaşka bir rol: Bu kez savcı olacak

Hande Ataizi dizi setlerine geri dönüyor! Yeni dizisi belli oldu! Camdaki Kız ve Bihter dizilerinin ardından bambaşka bir rol ile ekranlara çıkacak! Bu sefer Hande Ataizi savcı oluyor...

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, MF Yapım'ın Kanal D için çekeceği, Kore yapımı "Remember: War Of The Son" dizisinin uyarlaması olan "Taş, Kağıt, Makas" projesiyle anlaşma sağladı.

SAVCI SÜREYYA ROLÜYLE KARŞIMIZA ÇIKACAK

hande-ataizi.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2.5 sezon boyunca "Camdaki Kız" dizisinde Cana ve "Bihter" filminde Firdevs karakterlerine hayat veren Ataizi, bu kez savcı Süreyya rolüyle karşımıza çıkacak.

Diziyi Yusuf Pirhasan yönetecek ve çekimlerin ocak başında başlaması planlanıyor. Uğraş Güneş'in kaleme aldığı "Taş, Kağıt, Makas" dizisinde, başrolleri Ekin Koç ve Serra Arıtürk paylaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN