Havaalanı resmindeki 5 gizli farkı 20 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor! Şimdi zekanı test

Havaalanı resmindeki 5 gizli farkı 20 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor! Şimdi zekanı test

Bu havalimanı resminde 5 fark var. Hepsini fark edebilir misin? Gözlem becerilerinizi test edelim.

Farkı bulun bulmacaları, görsel becerilerinizi keskinleştirmenin mükemmel yollarıdır. Neredeyse aynı olan iki resim arasındaki farkları söylemek zor bir iş olduğundan, gözlem becerilerinizi ve ayrıntılara dikkatinizi zorluyorlar.

Günümüz dünyasında, güçlü zihinsel yetenekler her zamankinden daha önemlidir. Farkı bulma oyunları, gözlem becerilerinizi geliştirmenin ve bilişsel yeteneklerinizi canlandırmanın harika bir yoludur. Bu nedenle, beyninizi çalıştırırken aynı zamanda zaman öldürmenin eğlenceli bir yolunu arıyorsanız, fark bulmacaları harika bir seçenektir. Bir şeyleri gözlemlemede ne kadar iyisin? Hadi bulalım.

1-001.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, bir havaalanında oturan bir kadını görebileceğiniz birbirinin aynı iki resmi göstermektedir. Görseller neredeyse aynı olsa da aralarında 5 fark var. Hepsini 20 saniye içinde bulabilir misin?

İki resme çok yakından bakın ve aralarındaki farkları göreceksiniz. Senin zamanın şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun.

GİZLİ FARKLARI BULDUN MU?

Bir fark bulma oyununu başarıyla tamamlamak, hafızanızı ve görsel algınızı geliştirmenize ve ayrıca konsantre olma becerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Şimdiye kadar herhangi bir fark fark ettiniz mi? Zaman bitiyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Havaalanı resmindeki tüm farklılıkları 20 saniye içinde fark edebildiniz mi? Verilen sürede iki resim arasındaki farkları tespit edebilenleri tebrik ederiz. Farkları belirleyemediyseniz, merak etmeyin çünkü size bu nokta fark bulmacasının çözümünü vermek üzereyiz.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN