Hem sezgi hem de mantık testi: Farklı olanı seçin zekanızı öğrenin...

Hem sezgi hem de mantık testi: Farklı olanı seçin zekanızı öğrenin...

Size sunduğumuz kırmızı, beyaz ve sarı renklerden oluşan üçgenlerden birisi diğerlerinden farklı. Siz bugünkü mantık ve sezgi testinde farklı olan üçgeni bulun ve zekanızı ölçün....

Bu test ile sizden bir meydan okuma bekliyoruz. Resme dikkatlice bakın ve fazladan şekli belirleyin. Bu testi yaparken hem mantık hem de sezgi tarafından yönlendirilmeniz gerektiğini unutmayın .

Farklı olan şekli seçin. Cevap size bir şey söyleyecek.

1 NUMARAYI SEÇTİYSENİZ

Siz genellikle aceleci kararlar alırsınız. Bu her zaman işinize yaramaz, ancak zamanla kendinizi dizginlemeyi öğreneceksiniz.

Dürtüsel bir insan olabilirsiniz, ancak size yakın olan insanlar bunun sadece karakterinizin bir özelliği olduğunu bilirler ve bu yüzden size gücenmezler.

2 NUMARAYI SEÇTİYSENİZ

Siz her zaman her duruma yaratıcı bir çözüm bulmaya çalışan orijinal bir kişisiniz. Ve harika gidiyorsun.

Sessiz kalmaya alışkın olmadığınız için her zaman bakış açınızı ifade ediyorsunuz. Ama bir parça da kurnaz olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu yüzden her durumdan en iyi şekilde nasıl yararlanacağını her zaman biliyorsunuz.

3 NUMARAYI SEÇTİYSENİZ

Bu seçim her şeyde bir püf noktası görmeye çalışıyorsunuz demektir . Özel bir dedektif rolünü mükemmel bir şekilde taşıyacak bir karaktere sahipsin. Her şeyi analiz etmeye ve dikkatlice düşünmeye çalışıyorsunuz, bu nedenle nadiren hata yapıyorsunuz.

4 NUMARAYI SEÇTİYSENİZ

Bu seçim sizin çok açık sözlü bir insan olduğunuzu söylüyor. Öyle fevri davranıyor ve dan dan konuşuyorsunuz ki hiç bir zaman bu davranışınızın bir kişiyle ilişkinizi nasıl etkileyebileceğini düşünmüyorsunuz.

Başkalarına karşı dürüstsünüz, bu nedenle artılarınızı ve eksilerinizi her zaman açıkça ifade ediyorsunuz.

TESTEKİ DOĞRU YANI

2 numaralı şekildir. Çünkü ondaki sarı, kırmızı ve beyaz çizgiler diğerlerinden farklı sıralanmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN