Görenler hayran kaldı! İşte Yeşilçam'ın ‘Şekerpare'si Yaprak Özdemiroğlu'nun son hali..

Görenler hayran kaldı! İşte Yeşilçam'ın ‘Şekerpare'si Yaprak Özdemiroğlu'nun son hali..

Bir dönem Yeşilçam’a damga vuran bir isimdi. Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından Şekerpare'nin güzel yıldızı Yaprak Özdemiroğlu sosyal medyada gündem oldu.

Yeşilçam’ın ünlü yapımı Şekerpare ile ünlenen Yaprak Özdemiroğlu, şimdilerde 58 yaşında. Aradan geçen onlarca yıla rağmen güzelliği ile dikkat çekti. Eski güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Yaprak Özdemiroğlu'na "Hala Şekerpare" yorumları yapıldı. İşte Yeşilçam'ın Şekerpare'si Yaprak Özdemiroğlu…

Turgut Özakman'ın "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi Şekerpare, Yeşilçam’ın unutulmaz eserleri arasındaki yerini koruyor.

Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı filmin başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu oynadı.

sekerparee.jpg

Filme güzelliğiyle damga vuran Yaprak Özdemiroğlu'nun son hali merak konusu oldu.

Sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun da kızı olan Yaprak Özdemiroğlu'nun yıllar sonraki görüntüsü, görenleri hayran bıraktı. Şimdilerde 58 yaşında olan ünlü oyuncu, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Yaprak Özdemiroğlu’nun son paylaşımları için hayranları "O hala şekerpare", "Gençlik iksirini bulmuş gibi", "Yıllar ona uğramamış" yorumları yaptılar.

sekerpare3.jpg

YAPRAK ÖZDEMİROĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

14 Ağustos 1963 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Yaprak Özdemiroğlu, müzisyen Atilla Özdemiroğlu'nun kızıdır. Ayrıca şarkıcı Levent Yüksel'in kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'nun da üvey ablasıdır.

Yaprak Özdemiroğlu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünden mezun oldu. Sanat hayatına tiyatro oyunculuğuyla başladı.
1981 yılında rol aldığı 'Hababam Sınıfı Güle Güle' ve 'Yüz Karası/Şöhretin Sonu' adlı filmlerle sinema oyunculuğuna adım attı. 90'lı ve 2000'li yıllarda TV dizilerinde de boy gösterdi.

Sinemadan uzak kaldığı yıllarda prodüktörlük yaptı.

Yaprak Özdemiroğlu verdiği bir röportajda, babası Atilla Özdemiroğlu ile 15 yıl beraberlik yaşayan Müjde Ar'ın kendisi için üvey anne olduğunu söyledi. Kendisini kızı gibi gören Müjde Ar ile tatillere beraber gittiklerini belirti. Yeşilçam'da rol aldığı filmlerin 'sabun köpüğü' olarak değerlendirilmesini 'terbiyesizce' bulan Yaprak Özdemiroğlu, sinema kariyerinde sadece Atıf Yılmaz, Halit Refiğ, Ertem Eğilmez, Şerif Gören, Bilge Olgaç ve Metin Erksan gibi yönetmenlerle çalıştığını söyledi.

ÖZEL YAŞAMI

1963 doğumlu olan Yaprak Özdemiroğlu,1993 yılları arasında müzisyen İskender Paydaş ile, 2001-2010 yılları arasında manken Murat Erberger ile evlilik yaşadı.
Bir dönem Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edilen Yaprak Özdemiroğlu'nun, "Birlikte değiliz, arkadaşız" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN