Boşanma ona yaradı! 40 milyon TL'ye yalı dairesi aldı servetine servet kattı!

Boşanma ona yaradı! 40 milyon TL'ye yalı dairesi aldı servetine servet kattı!

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile olaylı bir şekilde ayrılan şarkıcı Hadise boşandıktan sonra servetine servet kattı. 5 aylık evliliğine noktayı koyan ünlü ismin 40 milyon TL'ye yalı dairesi aldığı öne sürüldü. Son olarak, Nişantaşı'nda görüntülenen Hadise, göz doktoruna muayene için geldiğini söyledi. Sağlık durumu hakkında konuştu...

Mehmet Dinçerler ile yaşadığı evliliğe 5 ay sonra noktayı koyan Hadisenin Yeniköy’de 40 milyon TL'ye yalı dairesi aldığı öne sürüldü. Hadise, "Yeni evim hayırlı olsun bana" demişti. Son olarak, Nişantaşı'nda görüntülenen Hadise, göz doktoruna muayene için geldiğini söyledi.

Ünlü isim gazetecilerin "Geçmiş olsun, ciddi bir durum var mı?" sorusuna "Gözümde minik bir problem vardı, şu an için bir sorun yok, iyiyim" diye yanıt verdi.

Ünlü sanatçı Yeniköy’de aldığı 40 milyon TL'lik Yalı dairesi ile ilgili sorulara sadece gülümseyerek yanıt verdi. Hadise, Mehmet Dinçerler ile yollarını ayırdıktan sonra birlikte oturdukları Riva'daki evinden taşınmıştı.

hadise1.jpg

SERVETİNE SERVET KATTI!

Öte yanda; Hadise’nin boşandıktan sadece 3 ay gibi kısa bir sürede çıktığı konserler ve yaptığı reklam anlaşmaları ile servetine servet kattığı öğrenildi.

Pop müziğin ünlü ismi Hadise, 30 Nisan'da evlendiği Mehmet Dinçerler'le 30 Eylül'de boşanmıştı.

Evliliği boyunca iş insanının baskısıyla konser sayısını azaltan ünlü popçunun kazancı, 4.5 aylık sürede yaklaşık 6 milyon TL'ydi.

Boşandıktan hemen sonra eski gösterişli konserlerine geri dönen seksi popçu, ilk iş olarak 350 bin TL olan sahne ücretini 500 bin TL'ye çıkardı.

Özel geceler ve yurt dışı konserlerinden de 1.5 milyon TL alan Hadise, boşandıktan sonra cebini doldurdu.

1.5 ayda verdiği altı yurt içi konserinden 3 milyon TL kazanan ünlü popçu, bir yurt dışı konserinden de 1.5 milyon TL'yi cebine koydu.

hadise2.jpg

20 MİLYONLUK REKLAM ANLAŞMASI

Biri kozmetik, diğeri de mücevher olmak üzere iki ayrı firmayla toplamda 20 milyon TL'lik reklam anlaşması yapan Hadise, yılbaşı konserinden de yaklaşık 3 milyon TL alacak.

Böylece Hadise, boşandıktan sonra sadece üç aylık bir sürede 27.5 milyon TL kazanmış olacak. Bu kazancı ile Hadise Yeniköy'den aldığı 40 milyon TL'lik yalı dairesinin parasının yarısından fazlasını da üç ay gibi bir sürede çıkarmış oldu.

HADİSE'NİN HAYATINDA BİRİ Mİ VAR?

Boşanmanın ardından kendini yenilemeye kararlı olan Hadise, Roma tatiline çıkmıştı. Sosyal medyadan peş peşe paylaşımlar yapan popçunun "Anahtar Kolye" takması da oldukça dikkat çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN