7 kadın tipinden hangisisin? İşte seni diğer kadınlardan ayıran fenomen karakter testi..

7 kadın tipinden hangisisin? İşte seni diğer kadınlardan ayıran fenomen karakter testi..

Her kadın kendi hayatında benzersiz ve eşsizdir. Kadınları ortak bir noktada birleştiren bir şey varsa belirli şeylere duyulan aşktır. Bu testimizde kadınların vazgeçilmez olan aksesuar taraktan bahsedeceğiz. Resimde size sunulan 7 taraktan birisini seçin ve sizi diğer kadınlardan farklı kılan şeyin ne olduğunu öğrenin.

Elbette kadınların tamamen farklı taraklara sahip olduğu zamanlar olmuştur. Ama her kadının vazgeçemediği bir tarak modeli vardır. İşte biz bu tarak modeline odaklanacağız. Resimdeki taraklardan birisini seçin: En sevdiğiniz tarak sizin hakkınızda ne diyor öğrenelim mi?

tarak-testi.jpg

1 NUMARALI TARAĞI MI SEÇTİNİZ?

Sen bir periye benzetilebilirsin. Sen ortalıkta kadınlık ve hassasiyet yayıyorsun. Bu, hafif meşrep bir kadın olduğunuz anlamına gelmez.

Sen ortamlara girdiğinde yüksek sesle konuşma, tatlı tatlı gülümse, sorulmadığı zaman söze karışma. Giyimde ise etek ve elbiseleri tercih ediyorsun ama pantolonları da üzerinde çok güzel taşıyabilirsin. Pantolonlar sizi kadınsı niteliklerinizden hiç uzaklaşmıyor , aksine onları vurguluyorlar. Bununla ilgilenmediğiniz için nadiren liderlik pozisyonları alıyorsunuz. Sırf hayat getirdiğini zaman öne çıkıyorsunuz.

2 NUMARALI TARAĞI MI SEÇTİNİZ?

Siz çevrenizdeki kadınlardan titizlik ve açık sözlülük ile ayırt ediliyorsunuz. Asla kelime oyunları oynamıyor ve cevaptan uzaklaşmıyorsun. Bir arkadaşınız onun yeni elbisesini nasıl bulduğunuzu sorduğunda ne düşündüğünüzü söylüyorsunuz. Bu açık sözlülüğün nedeniyle birçok kız arkadaşın var.

İlk bakışta birçok kadın sizden korkuyor, ancak bunun nedeni, kendileri hakkındaki gerçeği duymalarının hoş olmaması. Sonra size alışırlar ve tam tersine size karşı önyargılarından kurtulmaya başlarlar. Tabi ki onlar sizden değilse başka kimden değerli ve gerçek tavsiyeler alabilir?

Kıyafetlerde rahatlığı tercih edersiniz. Basitçe söylemek gerekirse, rahatsızsanız kırmızı halıya davet edilseniz bile asla topuklu giymezsiniz. Kendinizi seviyorsunuz ama bu bencillikle bağlantılı değil.

3 NUMARALI TARAĞI MI SEÇTİNİZ?

Samimiyet ve sadelikle sizi diğer kadınlar arasında öne çıkıyor. Birileri seni bir ahmak olarak görüyor, ama bu sadece ilk izlenim. Kendinizle uyum içinde yaşıyorsunuz ve önemsiz şeylere gücenmiyorsunuz. Prensip olarak, asla küçük şeyleri sorun yapmıyorsun ve olumsuz duyguları zayıf ruhlu insanların kusurlu tarafı olarak görüyorsunuz.

Kötüye odaklanarak zaman kaybetmeyi sevmiyorsun. Hayatın çok kısa olduğunu biliyor ve onu istediğiniz gibi yaşamaya çalışıyorsunuz. Çevrenizden birini sevmiyorsanız, onunla iletişimi en aza indiriyorsun. Bugün bahsettiğimiz 7 kadın türü arasında, bu hayatın bilgeliğini öğrenmeyi başaranlar listesinde ilk sıradasınız.

4 NUMARALI TARAĞI MI SEÇTİNİZ?

Bu hayatta azla yetinmeye alışkınsın. Kesinlikle bir minimalist olarak sınıflandırılabilirsin. Evinizi gereksiz şeylerle doldurmuyorsunuz. Mükemmel düzen ve inanılmaz özgürlük her zaman yaşam alanınızda hüküm sürüyor. Kıyafetlerde de pratikliği ve rahatlığı seçiyorsunuz.

Gerçekten yararlı bir şeye yatırım yapmayı tercih ederek paranızı boşa harcamayın: eğitim, seyahat, sağlık sizin için asla vazgeçcilmez üçlüdür. Çok az arkadaşın var ama hepsi zamana göre test edildi. Hayat arkadaşı seçiminizi çok titizlikle yapıyorsunuz. Sen geç evlenen, ama ruhuna sadık kalarak yaşayan bir kadınsın.

5 NUMARALI TARAĞI MI SEÇTİNİZ?

Sen şaşırtıcı derecede dengesiz bir insansın . Fikriniz ışık hızında değişiyor. Bu durum etrafınızdakiler için oldukça zor, bu nedenle tutarsızlığınıza katlanmaya hazır olanlar yakınlarınızda kalıyor. Endişelenme, hayatta yalnız kalmayacaksın böyle insanlar var.

Naziksiniz ve her zaman yardıma hazırsınız. Size yakın olanlar asla reddetmeyeceğinizi bilir ve onları zor durumlardan kurtarmak için her şeyi yaparsın. Ayrıca kolayca iş değiştiriyorsunuz ve çoğu zaman hiçbir yerde bir yıldan fazla kalmıyorsunuz. Ama siz bundan hoşlanıyorsunuz ve değişimin her zaman daha iyisi için olduğunu düşünüyorsunuz.

6 NUMARALI TARAĞI MI SEÇTİNİZ?

Hayatta, sizin için en önemli şey istikrardır. Zevklerinizde, alışkanlıklarınızda ve arzularınızda dikkat çekici bir şekilde sabitsiniz, bu nedenle herhangi bir yenilik sizi strese sokuyor. Muhafazakar biri olarak adlandırılabilirsin. Değişime ayak uydurmakta zorlanıyorsun ve konfor alanınızdan çıkıyorsunuz. Yeniliklere alışman uzun sürer ve sonunda bunu neden bu kadar beklediğine ve o bataklıkta nasıl yaşayabildiğine hayıflanırsın.

Daha esnek olmaya çalışın. Değişim her zaman kötü değildir. Hayata güvenin ve onun o kadar öngörülemez olduğunu kabul edin.

7 NUMARALI TARAĞI MI SEÇTİNİZ?

Sen güçlü bir kadınsın. Büyük olasılıkla, işte bir liderlik pozisyonuna sahipsin ya da buna can atıyorsun. İş arkadaşlarınız sizden korkuyor ve sizinle iletişim kurmamaya çalışıyorlar. Az sayıda arkadaşınız var ve çoğunlukla karakter olarak size biraz benzeyen arkadaşlarınız var. Kıyafetlerde ise katı ve düz hatları seçiyorsunuz.
Özel hayatınızda uzun süredir yalnızsınız. Çoğu zaman, gerçek hayat arkadaşınızı oldukça olgun bir yaşta buluyorsunuz.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN