İnternette en çok yapılan test: Şu anda olmak istediğin yeri seç ve...

İnternette en çok yapılan test: Şu anda olmak istediğin yeri seç ve...

Şu anda elinizde fırsat olsa nerede olmak isterdin? Olmak istediğiniz yeri seçin. Hayatta ne eksiğiniz var? onu öğrenin.

1. BAHÇEDEKİ BANKTA OLMAK İSTERDİM

İletişime, konuşmalara ihtiyacınız var. Sadece birkaç kelime değil, uzun sohbetler, samimi sohbetler size iyi gelecek. Eski bir dost için zaman bulun, ondan size zaman ayırmasını isteyin. En azından sabaha kadar dünyadaki her şey hakkında, geçmiş, bugün, gelecek hakkında sohbet edebilmelisin.

2. ORMANDAKİ YOLDA YÜRÜMEK İSTERDİM

Bir güncellemeye, bir değişikliğe ihtiyacınız var. Büyük ihtimalle sen çok sıkıştın. Hayatınızın temeli size uygun bir orman yolunda uzun bir yürüyüş yapmak olacaktır. Şunu bilin ki bazen harici değişikliklere ve iyileştirmelere ihtiyaç vardır.

Belki de saç stilini, giyim tarzını değiştirmelisin? Veya evindeki mobilyaların yerini yeniden düzenlemek gerekir. Yeni bir meslek öğrenmek mi? Faaliyet kapsamının genişletilmesi mi? Sana köklü bir değişiklik iyi gelecek.

3. GÜZEL BİR MANZARADA BİR FİNCAN KAHVE

Bir şekilde tazelemeniz, hayata bir tat vermeniz gerekiyor. Çok biriktirdiniz ve artık hayatınızda bir molaya ihtiyaç var. Size başka bir ülkeye veya şehre seyahat etmek yardımcı olacaktır. Belki de senin için sıra dışı bir şey denemelisin: binicilik, paintball, hava dalışı gibi uçlara da savrulabilirsiniz. Ama size tavsiyemiz aptalca riskler almayın.

4. DAĞDAKİ EVDE OLMAYIMI İSTERSİNİZ?

Basit, huzurlu bir hayata ihtiyacın var. Çok yorgunsun. İdeal olarak, hiç kimsenin olmadığı vahşi doğaya gidin. Sobayı doldurun, mahsul yetiştirin, bir inek veya en azından bir keçi alın.

Akşamları ağustosböceklerinin çınlayan cıvıltısını dinleyin. Yağmur sesiyle uykuya dalın, çatıda ve ağaçların yapraklarında hafifçe hışırdayan damlalar size iyi gelecektir. Leylak kokusu ve kuş cıvıltısıyla uyanın bu sizi yenileyecektir.

5. GÖL KENARINDA MI OLMAK İSTERSİNİZ?

Özgürlüğe ihtiyacın var. Şu an yaşadığın hayatın içinde boğuluyorsun. Kendinizi rüzgar gibi hissedin, sonuçları düşünmemek için kendinize izin verin. Artık kalbinin seni çağırdığı yere uç.

6. HUZUR DOLU BİR VERANDA

Normal bir hayata ihtiyacın var. En sıradan, inişler ve çıkışlar olmadan, aşırılıklar olmadan tamamen normal bir hayat sizi siz yapacaktır. Hayattaki rutinini belirle ve ona bağlı kal. Günlerini planlamalısın.

7. DENİZ FENERİ SİZİN OLMAK İSTEDİĞİNİZ YER Mİ?

Senin bir hayale , biraz umuda ihtiyacın var. Dört gözle bekleyecek bir şeye tüm gücünle yürüyeceğin bir yola ihtiyacın var. Şunu unutmayın ki tüm rüyalar gerçektir ve gerçekleşme şansı vardır.

Hayaline giden yolda en çok çalışmaya, deneyime, sabır ve dayanıklılığa ihtiyacın var.

8. DENİZE BAKAN TERAS

Bir tatile ihtiyacın var. Güneşin çok olduğu ve endişelenmenin olmadığı bir yerde olmak sana iyi gelecek. Kötü giden şeylere karşı üzüntü duymak aslında gerekli değil..

Güneşi içinize çekmeniz, onun hayat veren sıcaklığına doymanız gerekiyor. Geri döndüğünüzde, enerjinin taştığını hissedeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN